Voetmassage Amsterdam

Er zijn verschillende redenen om voor een massage van de voeten te kiezen. Uiteraard kun je dat doen als je te maken hebt met pijnlijke voeten, het kan je ook vooral te doen zijn om een betere doorbloeding te krijgen omdat je steeds last hebt van koude voeten. Een ding is zeker; een voetmassage ontspant altijd. En dat geldt voor het gehele lichaam en de geest.

De behandelingen inclusief een voetmassage

Wil je zelf de voordelen ervaren van een massage van de voeten? Kies dan voor de She Special. Je voelt dan een ultiem verwenmoment. Tijdens de massage is er speciale aandacht voor de voeten en ook het gezicht. Een echte aanrader. Het gevoel van ultieme ontspanning wordt nog eens extra versterkt door de weldadige Oil of Treasures die gebruikt wordt tijdens deze massage én de biologische Franse lavendelthee die je krijgt.

De voordelen van een voetmassage

De voordelen van een massage van de voeten zijn evident. Een van de meest genoemde is wel de stimulering van de bloedcirculatie in verschillende organen in je lichaam. Een massage staat voor rust en ontspanning en bovendien versterkt een voetmassage het algemene gevoel van welzijn en welbevinden.

Last van de voeten

Behalve het ontspannende effect dat een voetenmassage te bieden heeft, kan last van de voeten ook een reden zijn dat je kiest voor een dergelijke massage. Tegenwoordig kampen veel mensen met pijnlijke voeten. Een veelvoorkomende klacht is een hielspoor, waarbij je pijn voelt aan de achter- of onderzijde van het hielbeen. Veel mensen hebben ook doorgezakte voeten, waarbij de pijn vaak midden in de voet zit. Heb je vaak koude voeten? Dat kan duiden op een slechte bloedcirculatie. Ook dan kan een massage de pijn verminderen.

Ontspannend effect

Zoals al eerder vermeld staan voetmassages bekend om het zeer ontspannende effect. Door een dergelijke massage is het mogelijk om de zogenaamde parasympatische reactie- het gevoel van rust en ontspanning- te stimuleren. Ook je hartslag gaat door deze massage omlaag, en ook dat zorgt voor meer ontspanning.

Het verbetert de doorbloeding in de voeten

Veel mensen hebben te maken met een minder goede doorbloeding van de voeten. Dat uit zich bijvoorbeeld vaak in koude voeten of een doof gevoel in de voeten. De bloedcirculatie kan door een massage prima gestimuleerd worden. Dat ga je merken aan je voeten, die nu eerder warm aan zullen voelen.

De uitgebreide massages van het Massagehuys

Het Massagehuys heeft verschillende soorten massages. De duur van deze massages zijn allemaal rond de 50 minuten. Bij alle massages komen ook de voeten in beeld. Alle delen van het lichaam zijn met elkaar verbonden en komen dus aan bod.

We benoemden al de She Special met speciale aandacht voor de voeten, je kunt echter ook kiezen voor Stress Relief, de ultieme ontspanningsmassage, of voor de massage die luistert naar de naam Strong Muscle. Dit is een intens diepe massage voor vastzittende spieren. Deep Detox zuivert je lichaam van gif- en afvalstoffen en de zwangerschapsmassage is uiteraard speciaal voor de zwangere vrouw. Tenslotte kun je ook kiezen voor Authentic Asian, de originele massage zoals die van generatie op generatie doorgegeven wordt.

Voetmassage oliën

In de webshop van Massagehuys kun je terecht voor onze handgemaakte oliën. Handig voor massages thuis en omdat de oliën heerlijk zijn voor de huid. Wat dacht je van oliën als Three Kings, Bonding Desire, Happy Oil en Spring Garden. Je kunt het ook meteen wat grootser aanpakken, want Massagehuys biedt literflessen olie aan van Detox Oil, Tigerpower, Oil of Treasures, Huile d’ Avignon en Spring Garden.

Heerlijke voetmassages in Amsterdam

Ben je op zoek naar een heerlijk momentje voor jezelf en wil je niet alleen een simpele massage? Kom dan gauw langs bij Massagehuys aan de Jan Evertsenstraat 110-H, 1056 EH in Amsterdam. Onze massage treatments kosten € 75 en worden online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je na deze lange tijd eindelijk weer te mogen verwelkomen!