Deep Detox Massage

deep detox massage amsterdamOnze Deep Detox massage zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen en het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt. Bij een Deep Detox massage masseert de masseur langs je meridianen naar je lymfeklieren toe, die in je hals en oksels zitten. Dit bevordert de zuiveringsprocessen in je lichaam. De bijbehorende Detox Oil helpt je lever en nieren om afvalstoffen sneller te verwerken. Na afloop van de massage raden we je aan om een potje van onze biologische brandnetelthee te drinken. Brandnetel zorgt dat alle gif- en afvalstoffen die tijdens de massage zijn vrijgekomen snel je lichaam weer kunnen verlaten.

Zuiver je lichaam met een Deep Detox massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 65 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis. Vanaf 1 februari kost een massage € 67. 

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de Deep Detox massage. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Massage reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens Massage {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser