Deep Detox Massage

deep detox massage amsterdamOnze Deep Detox massage zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen en het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt. Bij een Deep Detox massage masseert de masseur langs je meridianen naar je lymfeklieren toe, die in je hals en oksels zitten. Dit bevordert de zuiveringsprocessen in je lichaam. De bijbehorende Detox Oil helpt je lever en nieren om afvalstoffen sneller te verwerken. Na afloop van de massage raden we je aan om een potje van onze biologische brandnetelthee te drinken. Brandnetel zorgt dat alle gif- en afvalstoffen die tijdens de massage zijn vrijgekomen snel je lichaam weer kunnen verlaten. In geval van ziekte of verkoudheid is het niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Zuiver je lichaam met een Deep Detox massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de Deep Detox massage. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen en eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs gesloten tot en met 28 april. Ook Het Massagehuys is tot die tijd gesloten. Zodra het weer mogelijk is, verwelkomen we je van harte voor een ontspannende massage in Het Massagehuys.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser