Delicate Detox massage

€79,00

Wil je graag volledig ontspannen en tegelijkertijd je lichaam reinigen van giftige stoffen? Dan is onze Delicate Detox Massage perfect voor jou. Deze massage is speciaal ontworpen om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en het natuurlijke detoxificatieproces te stimuleren.

BOEK JOUW MASSAGE
 • Onze ontgiftende behandeling
 • 50 minuten diep reinigende massage
 • We gebruiken onze homemade Detox Olie ter ondersteuning van de lever en nieren
 • Een kop zorgvuldig geselecteerde biologische brandnetelthee van het huis voor hydratatie

Over de Delicate Detox massage

 • Wat is een Delicate Detox Massage?

  Een Delicate Detox Massage is een lichaamsmassage die zich richt op de lymfevaten en -klieren. Deze massage spoort afvalstoffen op, stimuleert de doorbloeding en helpt het lichaam te zuiveren van gifstoffen. Met speciale aandacht voor de buikstreek worden ook de organen gestimuleerd, zoals de lever en nieren, die verantwoordelijk zijn voor het ontgiftingsproces. Belangrijk om tenminste een uur van te voren niet te eten. Daarnaast kunnen vrouwen tijdens hun menstruatiecyclus beter een van onze andere massages kiezen.

  Tijdens deze behandeling gebruiken we een huisgemaakte detox olie om het effect van detoxificatie te versterken. Gember en jeneverbes (en vooral de combinatie van die twee) activeren de functie van je lever, lymfeklieren en galblaas en helpen je lichaam om onzuiverheden snel te verwijderen en gifstoffen af te voeren. Daarnaast krijg je bij ons ook een kop brandnetelthee aangeboden. Brandnetel is een power-detoxer. Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van lever en nieren. Boordevol vitamines, vooral C, die ervoor zorgen dat het lichaam calcium en ijzer opneemt. Zo ondersteunen we niet alleen het ontgiftingsproces, maar geven we je ook nieuwe energie.

 • Voordelen van een Delicate Detox Massage

  Stap binnen bij Het Massagehuys en ontdek de talloze voordelen die verbonden zijn aan onze Delicate Detox Massage. Laat je meevoeren op een reis van gezondheid en welzijn terwijl je lichaam wordt gereinigd van afvalstoffen, waardoor je algehele gezondheid verbetert. 

  • Ontgift het organisme
  • Verbeterd de bloedsomloop
  • Activeert het immuunsysteem
  • Elimineert opgehoopte vloeistoffen in het lichaam
  • Helpt bij de behandeling van cellulitis
  • Bevordert het verdwijnen van opgehoopte vetknobbeltjes
  • Vermindert lichaamsvolume
  • Betere oxygenatie van de huid

 • Afvalstoffen na Massage

  Na een revitaliserende Delicate Detox Massage bij Het Massagehuys, ondergaat je lichaam een transformatie. De massage helpt bij het verwijderen van afvalstoffen, waardoor je systeem gezuiverd wordt en je algehele gezondheid verbetert. Je zult merken dat je vitaliteit toeneemt en je je energieker voelt. Door de bevordering van de bloedsomloop worden voedingsstoffen efficiënter opgenomen en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit bevordert niet alleen je fysieke welzijn, maar zorgt ook voor een diepe innerlijke ontspanning. 

  In ons dagelijks leven worden we blootgesteld aan talloze toxines en afvalstoffen die zich in ons lichaam ophopen. Een effectieve manier om deze afvalstoffen te verwijderen en je algehele gezondheid te verbeteren, is via massage. Door het stimuleren van de doorbloeding worden de voedingsstoffen beter opgenomen en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Onze keuze voor thee en olie tijdens de Delicate Detox massage

Geniet van onze zalige detoxmassage, een verkwikkende ontgiftende ervaring. Onze zelfgemaakte Detox Olie ondersteunt de lever en nieren, voor een grondige reiniging. Hydrateer met een kop zorgvuldig uitgekozen biologische brandnetelthee, die jouw welzijn aanvult met natuurlijke vochtigheid. Ervaar vernieuwing en zuivering terwijl je lichaam en geest in balans brengt voor een frisse vitaliteit.

Massagehuys Logo

Delicate Detox massage in Amsterdam

Ben je klaar om je lichaam van binnenuit te reinigen en een diepe ontspanning te ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een Delicate Detox Massage bij Het Massagehuys. Onze professionele therapeuten staan voor je klaar om je de beste zorg en service te bieden in een serene en rustgevende omgeving.

Wacht niet langer! Neem nu contact met ons op of boek online jouw Delicate Detox Massage bij een van onze vestigingen in Amsterdam. Bij Het Massagehuys richten we ons op jouw welzijn en zorgen we ervoor dat je er helemaal tegenaan kunt na een behandeling bij ons.

 • Jasmine

  Superfijne en op maat gemaakte massage gehad. Blij om deze plek ontdekt te hebben, ik kom absoluut (snel!!) terug! :)

 • Gideon Agyemang

  De laatste keer heb ik bewust de Delicate Detox geboekt na een dagje feesten. Het was de eerste keer een Deep Detox en het stelde niet teleur. Na een intensieve doch ontspannende massage werd op initiatief van de masseur ook nog eens m'n rug gekraakt! Een massage bij het Massagehuys is sowieso een ervaring, vanaf binnenkomst tot aan vertrek. See y'all next time.

 • Ghita Mouajib

  Een hele fijne massage gehad!! Echt een aanrader!

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE