Delicate Detox massage

€79,00

De koningin onder de detox-massages. Zeg afvalstoffen gedag en geef de lichaamseigen reinigingscapaciteit een boost.

BOEK JOUW MASSAGE
 • Onze ontgiftende behandeling
 • 50 minuten diep reinigende massage
 • We gebruiken onze homemade Detox Olie ter ondersteuning van de lever en nieren
 • Een kop zorgvuldig geselecteerde biologische brandnetelthee van het huis voor hydratatie

Over de Delicate Detox massage

 • Algemene info

  De Delicate Detox Massage duurt ongeveer 50 minuten. We gebruiken bijpassende olie bij elke behandeling en een kopje biologische thee van het huis om de voordelen te optimaliseren. Onze massagebehandelingen kosten ā‚¬ 79,- en worden online betaald. Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren en verzetten is kosteloos tot 4 uur van tevoren.

 • Voordelen

  De Delicate Detox Massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en reset het natuurlijke reinigingssysteem om het zelfreinigend vermogen van je lichaam te verbeteren. Tijdens een Delicate Detox Massage masseert de masseur langs de meridianen van het lichaam, in de richting van de lymfeklieren, die zich in je nek, oksels, buik en lies bevinden. Deze zijn essentieel om je lichaam gifvrij te houden. Het resultaat: een fris gevoel van binnenuit, minder stress, nieuwe energie en zelfs een zichtbare glow. Heb je specifieke klachten of symptomen, laat dit dan weten aan de masseur.

 • Geschikt voor

  Iedereen die een druk stadsleven leidt, stress ervaart of zich van binnen niet optimaal voelt. Deze massage is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook een weldaad voor de geest.

Huisgemaakte body- en massage oliƫn (volgens familierecept)

De huisgemaakte oliƫn van Het Massagehuys zijn gemaakt met 100% natuurlijke en pure ingrediƫnten. De perfecte match met jouw massage en ontwikkeld om de werking van de behandeling te versterken

Massagehuys Logo

Biologische thee melanges (voor hydratatie na massage)

Een goede massage drijft vocht en gifstoffen af. Onze zorgvuldig geselecteerde organic theesoorten hydrateren het lichaam, zorgen voor balans en laten hernieuwde energie stromen

 • Jasmine

  Superfijne en op maat gemaakte massage gehad. Blij om deze plek ontdekt te hebben, ik kom absoluut (snel!!) terug! :)

 • Gideon Agyemang

  De laatste keer heb ik bewust de Delicate Detox geboekt na een dagje feesten. Het was de eerste keer een Deep Detox en het stelde niet teleur. Na een intensieve doch ontspannende massage werd op initiatief van de masseur ook nog eens m'n rug gekraakt! Een massage bij het Massagehuys is sowieso een ervaring, vanaf binnenkomst tot aan vertrek. See y'all next time.

 • Ghita Mouajib

  Een hele fijne massage gehad!! Echt een aanrader!

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE