WIJ ZIJN HET MASSAGEHUYS

Over ons

WELKOM THUIS BIJ JEZELF. WELKOM IN HET MASSAGEHUYS

We believe it's time to take things slow.

Slow down

Onze samenleving is gericht op productiviteit, prestatie en succes, wat betekent dat ons lichaam en onze geest 'altijd aan' staan.

Het is tijd om het rustiger aan te doen. Onszelf toestaan om vaker uit het drukke leven te checken en om in te checken bij ons ware zelf.

Bij Het Massagehuys bieden we een vliegtuigmodus-zone voor telefoon, lichaam en geest.

Massagehuys Logo

Come home

Massage is de meest effectieve manier om voor lichaam en geest te zorgen. Om je over te geven aan de hoognodige pauze en ontspanning.

Bij Het Massagehuys ervaar je een oase van rust en kalmte. Een plek om 'thuys' te komen bij jezelf.

Wij geloven dat als je eenmaal 'thuys' bent bij jezelf, je er helemaal klaar voor bent om weer naar buiten te gaan.

Lees meer

 • Onze holistische aanpak

  Het Massagehuys is een plek om thuis te komen. Vooral om thuis te komen bij jezelf.

  Wij bieden hoogwaardige massages, die voortkomen uit eeuwenoude tradities. Massage is een aloude en beproefde manier om lichaam en geest te verzorgen.

  Elk detail telt in onze holistische benadering van massage. Voor elke massage hebben we onze eigen homemade oliën gemaakt (volgens familierecept) en we selecteren persoonlijk de biologische theesoorten die we serveren om het effect en de voordelen van de behandeling te versterken.

  Onze ervaren masseurs zijn er om je te helpen ontspannen en je te verzorgen tijdens elke behandeling. We luisteren naar jou en je lichaam en zijn getraind om ervoor te zorgen dat elke behandeling past bij waar je op dat moment behoefte aan hebt.

  Wij zorgen ervoor dat Het Massagehuys een oase wordt midden in het bruisende Amsterdam. Een plek om thuis te komen bij jezelf.

 • Ons familiebedrijf

  Het Massagehuys is in 2013 opgericht door Mam en Jaap. Geboren en getogen in Thailand door ouders die een massageschool hadden, wist Mam alles van de voordelen van massage en wilde die kennis naar Amsterdam brengen. Het Massagehuys was geboren: een gemoedelijke, gastvrije plek waar traditionele Aziatische massages van hoge kwaliteit worden aangeboden in een fris Nederlands jasje. In 2022 besloten Jaap en Mam terug te keren naar Thailand. Er ontstond ruimte voor een nieuw gezin om Het Massagehuys over te nemen.

  'Meet' Jop en Nina. Als eigenaren van SLA (de magie van lekker eten) weten ze alles van de positieve effecten van 'selfcare' en massage op het fysieke en mentale welzijn. Hun gezamenlijke doel is om een krachtige bijdrage te leveren aan een gezondere en gelukkigere samenleving.

  Het Massagehuys wordt gerund door Nina's broer Niels. Vrijwel hun hele jeugd hebben de twee in Thailand doorgebracht en zo van jongs af aan de kracht van massage ervaren. Hierdoor voelt Het Massagehuys voor hen ook een beetje als 'thuyskomen'. Samen met het team van zorgzame, professionele masseuses en hostesses staan we voor een moment van onthaasten. Zo eren wij het werk van Mam en Jaap en zorgen we voor hun trouwe, en onze nieuwe gasten.

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE