Zwangerschapsmassage Amsterdam

De Zwangerschapsmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys

De zwangerschapsmassage in Het Massagehuys in Amsterdam is een massage die jou en je kindje rust brengt. Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. We voeren de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houden we rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Zwangerschapsolie

Bij onze zwangerschapsmassage gebruiken we de Huile d’Avignon, onze ontspannende en rustgevende olie. De Huile d’Avignon bestaat uit Bergtop Lavendel, Blauwe Kamille en Sandelhout op basis van Zoete Amandelolie en Druivenpitolie en is speciaal geschikt voor zwangere vrouwen. De olie bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatige geur- en kleurstoffen. Naast een lekkere massageolie is deze olie ook goed voor je huid. Als thee kozen we de zachte- en ontspannende (zonder cafeïne) Honeybush.

De zwangerschapsmassage vindt voor het grootste deel plaats in zijligging. We maken hierbij gebruik van een kussen om je been te ondersteunen en zodat je buik lekker vrij ligt en je optimaal van de massage kunt genieten. Als de ligging van het kindje het toelaat, kunnen we de massage eindigen in rugligging, zodat we nog extra aandacht aan je nek en schouders kunnen besteden.

Omdat wij de zwangerschapsmassage met zorg, rustig en ontspannen uitvoeren, kun je tijdens je hele zwangerschap van deze massage in zijligging genieten. Ook als je net zwanger bent, zullen we altijd een zwangerschapsmassage doen om jou en je kindje alle zorg te bieden die nodig is in dit stadium.

Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee.

Probeer nu de zwangerschapsmassage in Het Massagehuys. Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatments kosten € 75 en worden online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Hieronder kan je een reservering maken voor een zwangerschapsmassage in Amsterdam. Als je achter je naam het aantal weken (tussen haakjes) zet dat je zwanger bent, dan kunnen wij daar van tevoren rekening mee houden. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je na deze lange tijd eindelijk weer te mogen verwelkomen!