Ontspanningsmassage Amsterdam

Voor een ontspanningsmassage in Amsterdam heten wij je van harte welkom in Het Massagehuys in Amsterdam-West.

Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich ontspant en je geest tot rust komt. We proberen dat te bereiken door een klein eiland van ontspanning te bieden in het drukke, hectische leven van Amsterdam.

Ontspanningsmassage en aromatherapie

Voor een optimaal effect combineren we onze ontspanningsmassage in Amsterdam met aromatische massage olie en biologische thee. Bij de ontspanningsmassage hebben we een speciale massageolie gemaakt, de Huile d’Avignon. Deze olie ontspant je lichaam en geest.

ontspanningsmassage Amsterdam

De geur van de olie werkt ontspannend, en de ingrediënten van de planten, zaden en bloemen waar de olie van is gemaakt trekken in je lichaam. Zo helpt de olie je ook van binnenuit tot rust te komen.
De olie is gemaakt van 100% natuurlijke producten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Huile d’Avignon is gedestilleerd en geperst uit Bergtop Lavendel, Blauwe Kamille, Sandelhout, Zoete Amandelen en Druivenpitten. Deze ingrediënten hebben een kalmerend effect, en zijn daarnaast ook nog eens supergoed voor je huid.

Ontspannen met een massage en een potje biologische thee

Als biologische thee kozen we Verbenamunt, een zachte en helend kruid met een kalmerend effect. Verbena wordt al sinds de oudheid gebruikt om wonden te genezen en positieve energie te brengen. Met de combinatie van ontspanningsmassage, en biologische thee proberen we kleine beetjes te combineren tot een groter geheel.

Onze masseurs nemen graag de tijd en aandacht voor je massage. Blijf na afloop van de massage rustig even een kopje thee drinken. Neem de tijd en voel je vooral van harte ‘thuys’.

Probeer nu de ontspanningsmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys. Een ontspanningsmassage duurt ongeveer 55 minuten en kost tot eind januari € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kan je een reservering maken voor een ontspanningsmassage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Massage reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens Massage {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser