Welkom in de webshop van Het Massagehuys. Hier kan je online onze cadeaubonnen en flesjes massageolie en body scrubs bestellen. Onze massage oliën zijn ook te gebruiken als huidolie. Ze zijn huisgemaakt van 100% natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen. Maak gebruik van onze speciale actie en bestel onze olie en body scrubs nu zonder verzendkosten in Nederland!

Wij hebben cadeaubonnen van €10, €20 of €50 of een cadeaubon die jouw vriend of vriendin trakteert op een volledige treatment.

We sturen de cadeaubon of flesjes olie op naar jou, of naar een adres van een vriend of vriendin als je dat doorgeeft als verzendadres. De cadeaubonnen en flesjes olie worden normaliter binnen normaliter binnen 3 werkdagen aan huis bezorgd door Post NL. In verband met de kerstdrukte kan het zijn dat gedurende de feestdagen de levering van bestellingen door PostNL zijn vertraagd. Je kunt betalen met iDeal of Paypal. Cadeaubonnen en bestellingen binnen Nederland worden nu zonder bijkomende verzendkosten thuisbezorgd.

Resultaat 1–10 van de 19 resultaten wordt getoond