Webshop

Welkom in de webshop van Het Massagehuys. Ook in deze tijden is de webshop van Het Massagehuys nog steeds geopend. Hier kan je online onze cadeaubonnen en flesjes massageolie en body scrubs bestellen. Onze massage oliën zijn ook te gebruiken als huidolie. Ze zijn huisgemaakt van 100% natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit, zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen. Maak gebruik van onze speciale actie en bestel onze olie en body scrubs nu zonder verzendkosten in Nederland!

Wij hebben cadeaubonnen van €10, €20 of €50 of een cadeaubon die jouw vriend of vriendin trakteert op een volledige treatment zodra we weer open zijn. Onze cadeaubon is een old-school papieren cadeaubon in een mooie cadeaubonhouder.

We sturen de cadeaubon of flesjes olie op naar jou, of naar een adres van een vriend of vriendin als je dat doorgeeft als verzendadres. Cadeaubonnen en bestellingen binnen Nederland worden nu zonder bijkomende verzendkosten thuisbezorgd. De cadeaubonnen en flesjes olie worden aan huis bezorgd door Post NL. Wij doen de bestellingen via de website nog dezelfde dag op de post. De bezorging kan in verband met corona-drukte bij PostNL wat langer duren. Je kunt betalen met iDeal of Paypal. Bestel je namens een bedrijf? Gebruik dan ajb een huisadres, omdat we helaas merken dat cadeaubonnen die we naar kantoren sturen niet bij de juiste persoon aankomen.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond