She Special Massage

De She Special is een weldadig verwenmoment, speciaal voor haar. Even een moment voor jezelf, weg van de drukte van het stadse bestaan. De massage bevat een voetmassage en gezichtsmassage. Samen met de bijpassende Oil of Treasures en Franse Lavendelthee is het een moment van ontspanning en welbehagen. Na deze treatment kan je er weer helemaal tegenaan. In geval van ziekte of verkoudheid is het echter niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Massage

Geniet van de She Special massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de She Special massage. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen en eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs gesloten tot en met 28 april. Ook Het Massagehuys is tot die tijd gesloten. Zodra het weer mogelijk is, verwelkomen we je van harte voor een ontspannende massage in Het Massagehuys.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser