She Special Massage

De She Special is een weldadig verwenmoment, speciaal voor haar. Even een moment voor jezelf, weg van de drukte van het stadse bestaan. De massage bevat een voetmassage en gezichtsmassage. Samen met de bijpassende Oil of Treasures en Franse Lavendelthee is het een moment van ontspanning en welbehagen. Na deze treatment kan je er weer helemaal tegenaan.

Massage

Geniet van de She Special massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost tot eind januari € 65 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis. Vanaf 1 februari kost een massage € 67. 

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de She Special massage. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Massage reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens Massage {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser