Stress Relief Massage

De Stress Relief zorgt voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over aan de professionele touch van onze masseurs en kom eindelijk tot rust. Voor een optimaal effect gebruiken wij bij deze massage onze huisgemaakte Huile d’Avignon, die niet alleen supergoed is voor je huid, maar je ook in totale ontspanning brengt.

Stress Relief Massage

Anti stress massage

Ontspan met een anti stress massage in Het Massagehuys. Je komt tijdens deze aangename massage even helemaal tot rust en je kunt volledig ontspannen. Wellicht heb je een drukke studie, zorg je full-time voor je kinderen of er is een andere situatie waardoor je in het dagelijkse leven veel stress ervaart. Wat je situatie ook is, een anti stress massage is in alle gevallen een erg verstandige keuze. Je geniet van een momentje, even helemaal voor jezelf. Onze masseurs behandelen de plekken die net even wat extra aandacht verdienen, zoals je schouders en je nek.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser

Wij behandelen de merkbare en voelbare vermoeidheid en stress

Wist je dat vermoeidheid en stress daadwerkelijk voelbaar zijn? Deze gebieden behandelen we daarom ook maar al te graag. De spieren kunnen volledig ontspannen en kwaaltjes zoals hoofdpijn en pijn in de nek en rug kunnen afnemen. Je komt weer helemaal in balans en de spanning die je normaal met je meeneemt voel je uit de behandelde zones stromen. Jouw gehele lichaam kan weer ontspannen en hiermee reset je ook even je gedachten.

Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee. In geval van ziekte of verkoudheid of andere corona-klachten vragen we je onze corona Huysregels te volgen en de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

De duur van de anti stress massage en de bijbehorende kosten

Een massage massage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de huisgemaakte massage olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Je profiteert met de massage van een betere doorbloeding en de blokkades in de schouders en nek worden vele malen verminderd. Dat wil jij toch ook graag ervaren? Jouw boeking maak je eenvoudig en snel via onderstaand formulier. Je bent zeven dagen per week van harte welkom in Het Massagehuys. Wanneer kom jij eens een keertje langs?

Meteen een afspraak maken?

Hierboven kun je een reservering maken voor de Stress Relief massage. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je na deze lange tijd eindelijk weer te mogen verwelkomen!