Stress relief massage

€79,00

Bij Het Massagehuys bieden wij de nr. #1 anti-stress massage aan. Ook deze massage duurt maar liefst 50 minuten en is perfect geschikt voor mensen met geblokkeerde spieren of die simpelweg behoefte hebben aan een moment van pure ontspanning. Onze ervaren masseurs zorgen ervoor dat al jouw spanningen worden weggekneed en dat je als herboren onze praktijk verlaat.

BOEK JOUW MASSAGE
 • De nr. #1 anti-stress massage in Amsterdam
 • 50 minuten ultieme body & mind ontspanning
 • We gebruiken onze zelfgemaakte Huile D'Avignon voor een optimale beleving en benefits voor de huid
 • Een kop zorgvuldig geselecteerde biologische Verbena-thee van het huis voor extra hydratatie

Over de Stress Relief massage

 • Wat is een Stress Relief Massage?

  Een stress relief massage is ontworpen om specifiek de spanning en stress in je lichaam te verminderen. In ons dagelijks leven worden we voortdurend omringd door dingen die stress veroorzaken in ons hoofd en lichaam. Daarom is de Stress Relief massage, als de meest traditionele van alle massages, de ontspanningsmassage, de perfecte keuze wanneer je gewoon even een pauze nodig hebt. Tijdens deze behandeling worden ontspannende bewegingen door het hele lichaam gemaakt, die spierontspanning en algemeen welzijn bevorderen.

  Onze ervaren masseurs zijn getraind in verschillende massagetechnieken, waaronder de anti-stress massage. Ze luisteren naar jouw behoeften en passen hun behandeling daarop aan. Of je nu last hebt van gespannen spieren, vastzittende knopen of gewoon behoefte hebt aan een moment van pure ontspanning, Bij Het Massagehuys ben je aan het juiste adres.

 • De voordelen van een Anti Stress Massage

  Ervaar de talrijke voordelen die een regelmatige anti-stressmassage Bij Het Massagehuys met zich meebrengt:

  Onze massages zijn gericht op het verminderen van stress, waardoor je spanning los kunt laten en een diepe ontspanning kunt ervaren. Door het toepassen van diverse massagetechnieken stimuleren we de doorbloeding in je lichaam, waardoor voedingsstoffen efficiënter worden opgenomen en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. 

  Een van de bijkomende stress relief massage voordelen is de verbetering van je slaapkwaliteit, doordat spierspanning en angstgevoelens verminderd worden. Bovendien versterken regelmatige massages het immuunsysteem en dragen ze bij aan je algehele welzijn. Stap binnen bij Het Massagehuys en laat je verwennen door de weldaad van onze anti-stressmassages.

  Bij Het Massagehuys geloven we in het belang van een goede balans tussen lichaam en geest. Het moderne leven kan veel stress met zich meebrengen, wat kan leiden tot allerlei fysieke en mentale klachten. Onze missie is om jou weer in contact te brengen met je innerlijke rust en harmonie, zodat je vol energie en positiviteit kunt genieten van het leven.

 • Geschikt voor

  Iedereen die de nadelen ondervindt van stress en een druk leven. Of dit nu komt door werk, de zorg voor je kinderen of andere uitdagingen in het leven.

Huisgemaakte body- en massage oliën (volgens familierecept)

De huisgemaakte oliën van Het Massagehuys zijn gemaakt met 100% natuurlijke en pure ingrediënten. De perfecte match met jouw massage en ontwikkeld om de werking van de behandeling te versterken

Massagehuys Logo

Boek nu jouw ultieme ontspanningsmoment in Amsterdam

Ben jij toe aan een moment voor jezelf? Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en volledig tot rust komen? Wacht dan niet langer en boek nu jouw anti-stress massage bij Het Massagehuys in Amsterdam! Ervaar zelf de helende kracht van onze professionele masseurs en laat alle stress en spanning van je afglijden tijdens een anti stress massage in Amsterdam.

Wanneer je kiest voor een massage bij Het Massagehuys, kies je niet alleen voor pure ontspanning, maar ook voor hoogwaardige kwaliteit. Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten en streven naar duurzaamheid in al onze activiteiten. Wacht niet langer en gun jezelf een moment van ultieme ontspanning bij Het Massagehuys. Boek nu jouw massage en geef je over aan de helende kracht van onze professionele masseurs. Voel hoe de stress uit je lichaam verdwijnt, je verdient het!

Bij Het Massagehuys begrijpen we hoe belangrijk het is om even te ontsnappen aan de drukte. Daarom hebben we twee locaties in de stad - één in West en één in Zuid - waar je kunt genieten van onze professionele anti stress massages.

 • Charlotte Koudstaal

  Dit was de beste massage (stress relief) die ik in tijden heb gehad! 100% aanrader!

 • Fija van der Kooij

  Heerlijke massages! Echt genoten, ik van mijn stress relief massage en mijn vriend van de strong muscle massage. Echt fijn om hier te zijn, rustgevende omgeving en lekkere thee.

 • Imke Steeman

  Heerlijk stress relief massage gehad! Weer helemaal ontspannen!

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE