Stress relief massage

€79,00

Dé nummer één massage voor wie stress van zich af wil laten glijden en iedereen die zoekt naar ultieme ontspanning.

BOEK JOUW MASSAGE
 • De nr. #1 anti-stress massage
 • 50 minuten ultieme body & mind ontspanning
 • We gebruiken onze zelfgemaakte Huile D'Avignon voor een optimale beleving en benefits voor de huid
 • Een kop zorgvuldig geselecteerde biologische Verbena-thee van het huis voor extra hydratatie

Over de Stress Relief massage

 • Algemene info

  De Stress Relief Massage duurt ongeveer 50 minuten. We gebruiken bijpassende olie bij elke behandeling en een kopje biologische thee van het huis om de voordelen te optimaliseren. Onze massagebehandelingen kosten € 79,- en worden online betaald.Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren en verzetten is kosteloos tot 4 uur van tevoren.

 • Voordelen

  Onze Stress Relief Massage behandelt stress en vermoeidheid. We kunnen voelen waar dit in je lichaam samenkomt. Gespannen spieren door stress kunnen hoofdpijn en pijn in de nek en rug veroorzaken. Dankzij onze nr. #1 anti-stress massage, kunnen spieren ontspannen, worden blokkades in nek en schouders verminderd en kan energie weer door het lichaam stromen. Het resultaat: verbeterde innerlijke balans, minder lichaamsspanning, betere doorbloeding en een geestelijke reset. Heb je specifieke klachten of symptomen, laat dit dan weten aan de masseur.

 • Geschikt voor

  Iedereen die de nadelen ondervindt van stress en een druk leven. Of dit nu komt door werk, de zorg voor je kinderen of andere uitdagingen in het leven.

Huisgemaakte body- en massage oliën (volgens familierecept)

De huisgemaakte oliën van Het Massagehuys zijn gemaakt met 100% natuurlijke en pure ingrediënten. De perfecte match met jouw massage en ontwikkeld om de werking van de behandeling te versterken

Massagehuys Logo

Biologische thee melanges (voor hydratatie na massage)

Een goede massage drijft vocht en gifstoffen af. Onze zorgvuldig geselecteerde organic theesoorten hydrateren het lichaam, zorgen voor balans en laten hernieuwde energie stromen

 • Charlotte Koudstaal

  Dit was de beste massage (stress relief) die ik in tijden heb gehad! 100% aanrader!

 • Fija van der Kooij

  Heerlijke massages! Echt genoten, ik van mijn stress relief massage en mijn vriend van de strong muscle massage. Echt fijn om hier te zijn, rustgevende omgeving en lekkere thee.

 • Imke Steeman

  Heerlijk stress relief massage gehad! Weer helemaal ontspannen!

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE