Strong Muscle Massage

Last van vastzittende schouders, rugpijn, een stijve nek of andere typische kantoorklachten? De Strong Muscle is een intens diepe massage die erop is gericht is knopen in je spieren los te maken. No pain is no gain, dus het is even doorbijten om van je klachten af te komen. De bijbehorende Tigerpower Oil geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren. In geval van ziekte of verkoudheid is het echter niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Strong Muscle Massage

Ontspan je spieren met een Strong Muscle massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost tot eind januari € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis. 

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de Strong Muscle massage. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen en eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs gesloten tot en met 28 april. Ook Het Massagehuys is tot die tijd gesloten. Zodra het weer mogelijk is, verwelkomen we je van harte voor een ontspannende massage in Het Massagehuys.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser