Authentic Asian Massage

De Authentic Asian is de klassieke, Oosterse massage, zoals die al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten, rekkingen en strekkingen. Hierdoor vermindert de spanning en krijgt de levensenergie de gelegenheid om vrij te bewegen.

Massage

Bij de Authentic Asian massage gebruiken we onze 100% natuurlijk en aromatische Spring Garden Oil en raden we onze Gember-Citroen thee aan. Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee. In geval van ziekte of verkoudheid of andere corona-klachten vragen we je onze corona Huysregels te volgen en de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

Ervaar de Authentic Asian massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 50 minuten en kost € 69 inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis.

Alvast een afspraak maken?

Helaas zijn we  gesloten wegens de nieuwe corona lockdown. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen zodra we weer open zijn!

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.


Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Er ging iets mis

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser