Authentic Asian Massage

De Authentic Asian is de klassieke, Oosterse massage, zoals die al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten, rekkingen en strekkingen. Hierdoor vermindert de spanning en krijgt de levensenergie de gelegenheid om vrij te bewegen.

Massage

Bij de Authentic Asian massage gebruiken we onze 100% natuurlijk en aromatische Spring Garden Oil en raden we onze Gember-Citroen thee aan. In geval van ziekte of verkoudheid is het niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Ervaar de Authentic Asian massage in Het Massagehuys. Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de Authentic Asian massage. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen en eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs gesloten tot en met 28 april. Ook Het Massagehuys is tot die tijd gesloten. Zodra het weer mogelijk is, verwelkomen we je van harte voor een ontspannende massage in Het Massagehuys.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser