Welke massage heb ik nodig?

Je hebt echt de behoefte aan een massage, maar je bent tegelijkertijd in de war door de verschillende soorten om uit te kiezen, welke massage heb ik nodig? Een goede massage is een echte traktatie voor het lichaam en biedt veel gezondheidsvoordelen. Om het kiezen makkelijker voor je te maken, bespreken we hieronder onze populairste massagebehandelingen.

Stress relief, massage voor ontspanning en het verlichten van stress

Stress kan afkomstig zijn van een aantal bronnen die je kunnen overvallen. De effecten van stress op het lichaam hebben een redelijk voorspelbaar patroon. Bij de meeste mensen wordt stress in de schouders, nek en hoofd gedragen, daarom kan een stressvolle dag tot vervelende hoofdpijn leiden. Een massage kan wonderen doen voor gespannen, pijnlijke spieren. Met onze Stress Relief ontspanningsmassage kan jouw stress van binnenuit verlicht worden. Deze massage geeft een gemiddelde druk maar kan naar wens van de gast aangepast worden. Aandacht voor het hele lichaam met als eindontspanning nek, schouder en hoofdmassage.

Deep Tissue Massage voor meer druk en bij specifiekere klachten

Een Deep Tissue Massage is een zeer specifieke massagebehandeling met gebruik van Tigerpower Oil waarbij de masseur zijn of haar knokkels, ellebogen en eventueel knieƫn gebruikt om het spierweefsel zoveel mogelijk uit te strippen. Deze massage is intensief en kan niet altijd even prettig aanvoelen. Deze massage wordt meestal gekozen voor het behandelen van stijve en pijnlijke plaatsen zoals de schouders en nek en kan de volgende dag een licht gevoel van spierpijn geven. De massage eindigt energieker als de andere massages, meestal in zithouding.

She Special Massage, zachte verwenmassage

Deze full body massage met extra lange voet- en gezichtsmassage is een echte verwenmassage met veel aandacht voor de vrouwelijke energie.

Een voet -en gezichtsmassage is een geweldige manier om jezelf te verwennen en je te helpen ontspannen na een lange werkdag. Als extra voordeel kunnen voetmassages ook helpen bij het behandelen van hoofdpijn, slapeloosheid en stress. Voetmassage wordt al eeuwenlang in vele culturen toegepast om gezondheid en welzijn te bevorderen. De oorsprong van voetreflexmassage omvat het uitoefenen van druk op specifieke punten op de voeten om verschillende delen van het lichaam te beĆÆnvloeden. Maak je na een lange werkdag tijd voor een voet -en gezichtsmassage, dan zijn het niet alleen je voeten die de vruchten zullen plukken. Dagelijkse bewegingen zoals glimlachen, fronsen en kauwen geven je gezichtsspieren een flinke dosis werk. Net zoals je lichaam profiteert ook je gezicht van een ontspannen massage. De She Special massage zal dan ook eindigen met een verwenmoment voor decolletĆ©, hals en gezicht.

Zwangerschapsmassage, ontspannen voor moeder en kindje

Prenatale massage is bedoeld om gespannen spieren te ontspannen, pijnlijke plekken te verzachten, de bloedsomloop en mobiliteit te verbeteren en je gewoon een goed gevoel te geven. Deze vorm van massage is aangepast aan de behoeften van zwangere vrouwen en hun veranderende lichaam. In elke stadium van de zwangerschap zullen wij een zwangerschapsmassage aanbieden. Dit om altijd de veiligheid van moeder en kind voorop te stellen. De massage vind plaats in zijligging en als mogelijk de laatste 10 minuten op de rug.

Detox Massage, extra ontgiften op een ontspannen manier

Voel je je niet op je best en weet je niet waarom? Misschien is het tijd om te ontgiften. Je hoeft niet op een detox-dieet te gaan of speciale smoothies te drinken om te ontgiften. Begin met een Detox massage om de natuurlijke reinigingsprocessen van je lichaam op gang te brengen, die om verschillende redenen kunnen vertragen: gebrek aan regelmatige lichaamsbeweging en te weinig vocht of vezels in je voeding kunnen een oorzaak zijn. Onze detox massage kan helpen om dingen weer in balans te krijgen.

De massage lijkt qua druk op onze stress relief massage maar bij deze massage masseren we richting de lymfeklieren en nemen we ook de buik (dikke darm) mee.

Authentic Asian, massage voor meer energie

Oosterse massage staat erom bekend je hele lichaam te bewerken. Het is een van de meest stimulerende soorten massages, omdat de masseur je lichaam grondig manipuleert en het in yoga-achtige bewegingen brengt.
Onze Authentic Asian massage is de meeste intensieve in ons aanbod en het is belangrijk dat je goed kunt ontspannen (anders kunnen de draaiingen en manipulaties niet uitgevoerd worden) en je geen operaties aan je rug hebt ondergaan. Het is dus belangrijk dat je blessures of andere medische klachten bespreekt met je masseur voordat je deze massage ondergaat.

Deze massage vindt zowel met de handdoek over je heen plaats, als met olie. Dit soort massage verbetert je energie, bezorgt je meer flexibiliteit, algemene gezondheid en welzijn.

Ben je eruit en wil je een reservering maken? We verwelkomen je graag in Het Massagehuys! Mocht je nog niet weten welke massage het beste bij jou past. Neem dan contact met ons op om jouw situatie door te spreken. Wij helpen je graag.