De Oosterse Massage in Amsterdam bij Het Massagehuys

Op zoek naar een Oosterse Massage in Amsterdam? Kom dan naar Het Massagehuys voor een heerlijk ontspannende oosterse massage. Het Massagehuys in Amsterdam-West biedt verschillende soorten Oosterse massages, waarmee je weer helemaal terugkomt bij jezelf. Bij de massages maken we gebruiken van Oosterse technieken, zoals drukpunten en meridianen. Hierdoor wordt je lichaam in balans gebracht, zodat jij helemaal ontspannen weer terug kan naar de orde van de dag.

Iedere oosterse massage kost € 75 als je vooraf online betaalt, waarbij je een totale behandeling krijgt van 50 minuten. Dat is lang genoeg om de tijd te hebben voor jou en je behandeling, zodat jij kan genieten van dat welverdiende rustmoment in je drukke leven. Als je ervoor kiest om achteraf te betalen, rekenen we € 5 reserveringskosten.

De massage is inclusief bijpassende olie en heerlijke biologische thee. Bij elke massage hebben we een namelijk een speciale en 100% natuurlijke massage olie ontwikkeld, welke je oosterse massage extra ten goede komt. Al onze aromatherapeutische massage oliën zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en hebben een weldadig effect op lichaam en geest.

De thee krijg je na afloop mee in een biologisch afbreekbare beker. Deze speciaal geselecteerde thee is een ware aanvulling op de oosterse massage en bijbehorende olie. Zo wordt het je massage een complete behandeling die je van binnen én buiten versterkt.

Het Massagehuys vind je in De Baarsjes, in Amsterdam-West en is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Ook hebben we parkeergelegenheid voor de deur in onze gezellige winkelstraat. In geval van ziekte of verkoudheid of andere corona-klachten vragen we je onze corona Huysregels te volgen en de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

Authentic Asian

Oosterse massage Amsterdam Authentic AsianDe Authentic Asian is de klassieke, Oosterse massage, zoals die al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten, rekkingen en strekkingen. Hierdoor vermindert de spanning en krijgt de levensenergie de gelegenheid om vrij te bewegen.
Meer informatie

She Special

Oosterse massage Amsterdam She SpecialDe She Special is een weldadig verwenmoment. Even een moment voor jezelf, weg van de drukte van het stadse bestaan. De massage bevat een voetmassage en gezichtsmassage. Samen met de bijpassende Oil of Treasures en Franse Lavendelthee is het een moment van welbehagen, speciaal voor haar.
Meer informatie

Strong Muscle

Oosterse massage Amsterdam Strong MuscleLast van vastzittende schouders, rugpijn of andere typische kantoorklachten? De Strong Muscle is een intens diepe massage die erop is gericht is knopen in je spieren los te maken. No pain is no gain, dus het is even doorbijten om van je klachten af te komen. De bijbehorende Tigerpower Oil geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren.
Meer informatie

Stress Relief

Oosterse massage Amsterdam Stress ReliefDe Stress Relief zorgt voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over aan de professionele touch van onze masseurs en kom eindelijk tot rust. Voor een optimaal effect gebruiken wij bij deze massage onze huisgemaakte Huile d’Avignon, die niet alleen supergoed is voor je huid, maar je ook in totale ontspanning brengt.
Meer informatie

Deep Detox

Oosterse massage Amsterdam Deep DetoxOnze Deep Detox massage zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen en het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt. Bij een Deep Detox massage  masseert de masseur langs je meridianen naar je lymfeklieren toe, die in je hals en oksels zitten. De bijbehorende Detox Oil helpt je lever en nieren om vrijgekomen afvalstoffen sneller te verwerken.
Meer informatie

Zwangerschapsmassage

Oosterse massage Amsterdam ZwangerschapsmassageOnze Zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt. De massage vindt plaats in de zijligging en we gebruiken kussens om je buik en rug te ondersteunen. Je buik ligt lekker vrij zodat je optimaal van de massage kunt genieten. De bijpassende Huile d’Avignon ontspant en is speciaal geschikt voor zwangere vrouwen.
Meer informatie

Asian massage Amsterdam

De klassieker onder de oosterse massages is wel onze Asian massage. Een massage gebaseerd op eeuwenoude technieken en kennis. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten, rekkingen en strekkingen. Hierdoor vermindert de spanning in het lichaam en krijgt de levensenergie de gelegenheid om vrij te bewegen.

Bij de Asian massage wordt gebruik gemaakt van de 100% natuurlijk en aromatische Spring Garden Oil. Na de behandeling kun je genieten van onze Gember-Citroen thee, welke positief effect heeft op je lichaam na de massage. Je krijgt deze thee na afloop van de massage in een biologisch afbreekbare beker, zodat je hem mee naar huis kunt nemen.

Boek nu snel jouw Asian massage Amsterdam in Het Massagehuys en ervaar zelf de kracht van een enerverende, authentieke oosterse massage.

Aziatische Massage Amsterdam

Liever een andere soort massage? Bij Het Massagehuys bieden wij verschillende soorten Aziatische massages aan. Wat dacht je van een Stress Relief massage voor totale ontspanning van je lichaam? Bij deze ontspannende Aziatische massage wordt gebruik gemaakt van de massageolie genaamd Huile d’Avignon. Een fijne olie met ingrediënten die er allemaal op gericht zijn je optimaal te laten ontspannen.

Of kies voor de Deep Tissue massage een intense en diepe massage die erop is gericht is knopen in je spieren los te maken. En doordat de masseurs gebruik maken van Tigerpower Oil, geeft dat een diepe warmte en tintelende frisheid. Heerlijk voor overbelaste spieren! De Aziatische massage met Tigerpower Oil is perfect om je spieren te laten ontspannen.

Op zoek naar een zuiverende Aziatische massage? De Deep Detox massage zorgt ervoor dat het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt, waardoor je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen. Een prettige Aziatische massage met detox effect!

Het Massagehuys voor je Aziatische massage Amsterdam heeft ook een speciale massage voor vrouwen, genaamd de She Special Massage. Een weldadige massage bestaande uit een gezichtsmassage en voetmassage met gebruik van de bijpassende Oil of Treasures, gebaseerd op een klassiek recept vol rijkdom en weldaad. Dat is pas echt genieten van een welverdiend moment voor jezelf!

Zwanger en goed gemasseerd worden? Ook dat is mogelijk bij Het Massagehuys. De speciale zwangerschapsmassage concentreert zich voornamelijk op je nek en schouders, maar ook andere delen van je lichaam worden heerlijk gemasseerd zodat je daarna weer helemaal ontspannen bent. Uiteraard houden we rekening met jouw situatie, specifieke wensen en het vrijhouden van je buik, zodat je optimaal kunt genieten van jouw Aziatische massage.

Orientaalse massage

De drukte ontsnappen en even helemaal tot rust komen; met een oriëntaalse massage van onze ervaren masseurs komen je lichaam en geest weer helemaal in balans.

Bij Het Massagehuys doen we er alles aan om je volledig te laten ontspannen. Of je nou last hebt van vastzittende spieren, jezelf of iemand anders wilt verwennen met een treatment, of even alle stress uit je lichaam wilt laten masseren; een oriëntaalse massage is het ultieme moment van ontspanning en welbehagen.

Doordat je bij een goede massage vocht verliest, vinden wij het juist zo belangrijk dat je dit snel weer aanvult. Dat zorgt er tevens voor dat losgemaakte gif- en afvalstoffen uit je lichaam worden verdreven, waardoor de massage des te meer effect heeft op je lichaam. Om deze reden krijg je een bekere biologische kruidenthee mee om na je oriëntaalse massage van te genieten. Zo ga je gehydrateerd en ontspannen weer naa rhuis.

Maak nu snel een afspraak voor een oriëntaalse massage en ervaar onze volledige treatment nu ook zelf!