Detox Massage Amsterdam

Voor een detox massage in Amsterdam heten wij je van harte welkom in Het Massagehuys in Amsterdam-West.

Onze Deep Detox massage zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen en het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt. Wij proberen een tegenwicht te bieden tegen alle toxische stoffen waar we gedurende ons drukke, hectische leven aan blootstaan. In geval van ziekte of verkoudheid of andere corona-klachten is het echter niet aan te raden een massage te nemen en vragen we je onze corona Huysregels te volgen en de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

Je lichaam en afvalstoffen

detox massage amsterdamDagelijks hopen zich afval- en gifstoffen op in je lichaam. Deze worden door je lymfeklieren en lever weer uit je lichaam verwijderd. Stress en spanning verminderen de werking van deze organen, en ons dagelijks eetpatroon belast ons lichaam vaak meer dan we zouden willen. Soms kan je lichaam wel een detox stimulans gebruiken. In geval van ziekte of verkoudheid is het niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Onze Deep Detox massage helpt je lichaam zichzelf te reinigen. Het is ideaal in combinatie met een sapkuur of ander detox dieet, maar helpt ook zelfstandig je lichaam te zuiveren. Bij een Deep Detox masseert de masseur naar je lymfeklieren toe, die in je hals, oksels, buikholte en liezen zitten. Dit zorgt voor een betere verwerking door je lymfeklieren. Daarnaast stimuleert deze massage de meridianen in je lichaam die volgens de klassieke Aziatische gezondheidsleer verantwoordelijk zijn voor zuivering en vernieuwing.

Detox Oil

Bij onze Deep Detox massage gebruiken we onze huisgemaakte 100% natuurlijke Detox Oil met Gember, Jeneverbes en Peterselie. Gember en Jeneverbes staan beiden bekend om de boost die het geeft aan je lever, nieren en lymfeklieren. Als je ze met elkaar combineert, neemt de werking exponentieel toe. De Peterselie zorgt voor zuivering van je nieren en je bloedsomloop.

Biologische Brandnetelthee

Na afloop van de massage raden we je aan om een beker van onze biologische brandnetelthee te drinken. Brandnetel zorgt dat alle gif- en afvalstoffen die tijdens de massage zijn vrijgekomen snel je lichaam weer kunnen verlaten.

Onze Deep Detox massage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor de Deep Detox massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser