Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

10

Lisette: "Fijne sfeer, goede communicatie, totaal ontspannen " - 13-06-2019.

10

Alice: "Laagdrempelige hoogwaardige kwaliteit in een ontspannen en respectvolle sfeer " - 07-06-2019.

10

Aysu : "Eine atemberaubende Detox-Behandlung " - 20-05-2019.

10

Krystal & Christian: "My husband and I booked appointments at the same time last Friday and we had such a great experience!When we walked in, we were immediately greeted nicely by Jessa and she offered us some water with a smile. :)Wendel massaged my husband Christian and Anoek massaged me.Anoek was so nice and caring, and took extra care of my back injury. I felt very happy and cared for. She was also very professional and made sure that I was very comfortable the whole time.My husband Christian said that his massage also went very well and the Wendel made him feel very comfortable. In addition, Wendel gave him some good tips about how to properly stretch in everyday life.Afterwards, Jessa prepared (in advance with a lovely note) delicious tea for us to enjoy at the perfect temperature. It was so nice!Overall, we had a great experience with Wendel and Anoek and would definitely recommend them as well as the Massagehuys to friends! Thank you! " - 08-04-2019.

10

Rosalieke: "Erg fijn. Het uur vloog voorbij. " - 06-03-2019.

9

Lyn: "Hele fijne en stevige massage, precies waar ik behoefte aan had. Heel anders dan de 'ontspanningsmassage' bij de wellness die echt nergens op sloeg, was meer aaien.. Maar de masseur (Todor) was zeer vriendelijk en professioneel, en heeft alle vastzittende spieren weer lekker losgekregen. Bedankt!! Ik kom gauw terug " - 21-02-2019.

10

Tymo: "Ik kom hier maandelijks met veel plezier. Bekwame masseurs/masseuses, prettige sfeer en heerlijke olie en thee nadien. Een oase van rust midden in bruisend Amsterdam! " - 20-02-2019.

8

Erlijn: "Fijne massage en prettige sfeer " - 15-02-2019.

10

Anna: "Super relaxed. " - 11-01-2019.

10

Mette: "Was top! " - 09-01-2019.

10

Suzanne: "Alles is hier top; van het welkom totdat je weggaat. De massages zijn super fijn en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. " - 09-01-2019.

9

Lucie: "was heel fijn en ontspannend! Dank! " - 03-12-2018.

10

Lizette: "Prettige rustige omgeving waar met aandacht wordt gewerkt. Masseurs luisteren goed naar wensen en houden goed rekening met eventuele lichamelijke klachten. Fijne plaats voor een uurtje relaxen. " - 18-11-2018.

8

Yachar: "Ik vond de massage echt hemels ik sliep die nacht 11 uur terwijl ik slaap problemen heb.. alleen jammer dat diegene die met je afrekent beetje negatief doet door je twee keer te bellen in te vragen of je al betaald hebt als of ik weg zou gaan zonder te betalen beetje jammer " - 18-11-2018.

8

E: "Hele fijne massage. Mn lichaam voelt zich een stuk beter. Masseuge snapte goed wat ik nodig had. Dank! " - 10-11-2018.

9

anoniem: "geweldig ontspannend " - 05-11-2018.

10

Wies: "Vanuit de werkelijkheid van de buitenwereld van de stad in Amsterdam West, stap je een oase van rust binnen waardoor je heerlijk tot jezelf komt. De medewerkers stelden me op mijn gemak. De massage was zeer ontspannend en werkte de dag nog door. Naderhand een kop thee met een persoonlijk kaartje, een aanrader " - 22-10-2018.

8

Sandy: "Uitstekend " - 11-10-2018.

10

Kelly: "Hele fijne sfeer toen ik binnen kwam. Voelde me gelijk al zen. Heerlijke massage gehad en een potje thee met een heel lief persoonlijk boodschapje. Ik kom zeker terug " - 28-09-2018.

10

Alexandra: "Dankjulliewel! Ik ben helemaal tot rust gekomen! " - 13-09-2018.

9

Katinka: "Top massage, precies de juiste focus op de punten waar het nodig was! " - 11-09-2018.

10

Daniel: "Vanaf het moment dat je aankomt tot je vertrekt, een uitstekende ervaring. Sterk aanbevolen. " - 18-08-2018.

9

Sanne: "Super fijne ervaring, behulpzaam en meedenkend personeel. Mijn parfum allergie was geen probleem en werd gemasseerd met geur vrije olie. Liep zwevend de deur uit. " - 30-06-2018.

8

Jonne: "Ik kom hier al vaker. De massages zijn altijd goed, het personeel is vriendelijk. Het is alleen wel te rumoerig. Veel mensen komen hard pratend de zaak binnen en je hoort veel straat geluiden en dat maakt dat het niet altijd lukt om goed te ontspannen. " - 15-06-2018.