Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

8,0

Saskia: "Bij het massagehuys ervaar ik een hele relaxte sfeer waardoor ik extra tot rust kom. Doordat de wisselingen (elke uur) voor iedereen gelijk zijn ervaar ik minder persoonlijke aandacht, maar meer massa behandeling.
Ik heb nu twee keer dezelfde dame gehad voor mijn massage, en zij doet het echt heel erg goed.

Al met al dus super tevreden. "


Massage: Strong Muscle Massage op 10-05-2017

10,0

Arama: "Het was echt heerlijk! Prachtige plek, makkelijk bereikbaar en een heerlijke rustige sfeer. Mijn masseuse was echt heel goed, ik was geheel ontspannen!"

Massage: She Special Massage op 01-05-2017

8,0

Jorinde: "Heerlijk!"

Massage: De Zwangerschapsmassage op 24-04-2017

9,0

Claire: "Heerlijk genoten, alsof je even in een andere wereld stapt. Volledig tot rust gekomen en genoten van de behandeling. Dank!"

Massage: Strong Muscle Massage op 18-04-2017

9,0

Guido : "Top ervaring met Claudiu... Erg goede massage. Thanks"

Massage: Strong Muscle Massage op 05-04-2017

7,0

Irene : "Fijne omgeving en ontspannende massages, waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen, dit vind ik heel belangrijk.
Tip: bij het online reserveren ook voorkeur masseur kunnen aangeven! "


Massage: Stress Relief Massage op 03-04-2017

10,0

Livia: "De sfeer bij het Massagehuys is erg prettig, rustig en fijn.
De Massage die ik kreeg van Sarah-Kate was heerlijk."


Massage: Stress Relief Massage op 31-03-2017

9,0

Linda: "In het Massagehuys word ik als klant zeer persoonlijk ontvangen en wordt naar mijn wensen gevraagd. De massage is heel fijn, in een ontspannen omgeving en er is voldoenderuimte om aan te geven wat je wensen zijn."

Massage: Strong Muscle Massage op 23-03-2017

9,0

Jan: "Topzaak"

Massage: Stress Relief Massage op 20-03-2017

8,0

anne: "hoi
als altijd goede massage. de ene keer sluit net iets beter aan dan andere keer. altijd prettige sfeer, wel soms onrustig door geluid van buiten (volgens mij is gokhal ernaast niet meest rustige buur die je kan hebben). mijn ervaring is meestal tussen 8 en 10"


Massage: Deep Detox Massage op 17-03-2017