Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

10,0

Alexandra: "Dankjulliewel! Ik ben helemaal tot rust gekomen!"

Massage: Stress Relief Massage op 13-09-2018

9,0

Katinka: "Top massage, precies de juiste focus op de punten waar het nodig was!"

Massage: Strong Muscle Massage op 11-09-2018

10,0

Daniel: "Vanaf het moment dat je aankomt tot je vertrekt, een uitstekende ervaring. Sterk aanbevolen."

Massage: Stress Relief Massage op 18-08-2018

9,0

Sanne: "Super fijne ervaring, behulpzaam en meedenkend personeel. Mijn parfum allergie was geen probleem en werd gemasseerd met geur vrije olie. Liep zwevend de deur uit."

Massage: Stress Relief Massage op 30-06-2018

8,0

Jonne : "Ik kom hier al vaker. De massages zijn altijd goed, het personeel is vriendelijk. Het is alleen wel te rumoerig. Veel mensen komen hard pratend de zaak binnen en je hoort veel straat geluiden en dat maakt dat het niet altijd lukt om goed te ontspannen."

Massage: De Zwangerschapsmassage op 15-06-2018

9,0

Nana: "Heerlijke massage! Volgens mij heette de masseuse Anne of Anna en het was de beste tot nu toe (meerdere malen geweest).
Geen 10 voor het totaal oordeel om 2 redenen:
1) De slechte isolatie, normaal is dat alleen vervelend als er iemand binnenkomt of de telefoon gaat maar deze keer waren een masseur en de host aan het kletsen. Fluisterend weliswaar maar toch storend.
2) Het zou fijn zijn als de massages ook voor anderhalf of 2u aangeboden zouden worden voor een interessant tarief."


Massage: She Special Massage op 13-05-2018

10,0

: "Heerlijke massage!"

Massage: Stress Relief Massage op 02-05-2018

10,0

Angela: "Zeer zeker voor herhaling vatbaar."

Massage: Stress Relief Massage op 02-05-2018

8,0

: "Dit keer heb ik oordopjes meegenomen omdat er veel geluid is meestal gedurend het uur. Begin - veel gefluister/praat van mensen die weg gaan/thee drinken/massage prep. Tussendoor wordt thee gemaakt meerdere keren en 15-20 voor einde begint volgende klanten binnen te druppelen dus weer gefluister en gepraat. Misschien investeren in kop telefoons die relaxt muziek speelt i.e. zoals bij een silent disco.

Voor de rest was mijn massage heerlijk!!!"


Massage: Strong Muscle Massage op 24-04-2018

8,0

Renee: "Hele fijne massage, goede sfeer en uitstraling. Helemaal tot rust gekomen!"

Massage: Stress Relief Massage op 22-04-2018