Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

8,0

Erlijn: "Fijne massage en prettige sfeer"

Massage: Stress Relief Massage op 15-02-2019

10,0

Anna: "Super relaxed. "

Massage: Deep Detox Massage op 11-01-2019

10,0

Mette: "Was top!"

Massage: Stress Relief Massage op 09-01-2019

10,0

Suzanne: "Alles is hier top; van het welkom totdat je weggaat. De massages zijn super fijn en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht."

Massage: She Special Massage op 09-01-2019

9,0

Lucie: "was heel fijn en ontspannend! Dank!"

Massage: Stress Relief Massage op 03-12-2018

10,0

Lizette: "Prettige rustige omgeving waar met aandacht wordt gewerkt. Masseurs luisteren goed naar wensen en houden goed rekening met eventuele lichamelijke klachten. Fijne plaats voor een uurtje relaxen. "

Massage: Authentic Asian Massage op 18-11-2018

9,0

Yachar: "Ik vond de massage echt hemels ik sliep die nacht 11 uur terwijl ik slaap problemen heb.. alleen jammer dat diegene die met je afrekent beetje negatief doet door je twee keer te bellen in te vragen of je al betaald hebt als of ik weg zou gaan zonder te betalen beetje jammer"

Massage: Stress Relief Massage op 18-11-2018

8,0

E: "Hele fijne massage. Mn lichaam voelt zich een stuk beter. Masseuge snapte goed wat ik nodig had. Dank!"

Massage: Stress Relief Massage op 10-11-2018

9,0

: "geweldig ontspannend"

Massage: op 05-11-2018

9,0

Wies: "Vanuit de werkelijkheid van de buitenwereld van de stad in Amsterdam West, stap je een oase van rust binnen waardoor je heerlijk tot jezelf komt. De medewerkers stelden me op mijn gemak. De massage was zeer ontspannend en werkte de dag nog door. Naderhand een kop thee met een persoonlijk kaartje, een aanrader"

Massage: Stress Relief Massage op 22-10-2018