Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

8,0

E: "Hele fijne massage. Mn lichaam voelt zich een stuk beter. Masseuge snapte goed wat ik nodig had. Dank!"

Massage: Stress Relief Massage op 10-11-2018

9,0

: "geweldig ontspannend"

Massage: op 05-11-2018

9,0

Wies: "Vanuit de werkelijkheid van de buitenwereld van de stad in Amsterdam West, stap je een oase van rust binnen waardoor je heerlijk tot jezelf komt. De medewerkers stelden me op mijn gemak. De massage was zeer ontspannend en werkte de dag nog door. Naderhand een kop thee met een persoonlijk kaartje, een aanrader"

Massage: Stress Relief Massage op 22-10-2018

8,0

Sandy: "Uitstekend"

Massage: Stress Relief Massage op 11-10-2018

10,0

Kelly : "Hele fijne sfeer toen ik binnen kwam. Voelde me gelijk al zen. Heerlijke massage gehad en een potje thee met een heel lief persoonlijk boodschapje. Ik kom zeker terug "

Massage: De Zwangerschapsmassage op 28-09-2018

3,0

Mirjam: "Er werd gedurdende mijn gehele massage gepraat door het meisje van de ontvangst en een klant die bleef hangen. Dit kan echt niet in zo'n ruimte. Hierdoor totaal geen ontspanning!
Massage zelf was niet bijzonder en veel te zacht; ook voor een zwangerschapsmassage. Masseuse kwam ongeinteresseerd over. Na afloop kreeg ik het gevoel dat we de deur uit werden gekeken omdat ze dicht gingen. (bord en plantenpot werd alvast naar binnen gehaald) Geen ontspanning bij aflsuitende thee dus...
Zeer teleurstellende ervaring."


Massage: De Zwangerschapsmassage op 27-09-2018

10,0

Alexandra: "Dankjulliewel! Ik ben helemaal tot rust gekomen!"

Massage: Stress Relief Massage op 13-09-2018

9,0

Katinka: "Top massage, precies de juiste focus op de punten waar het nodig was!"

Massage: Strong Muscle Massage op 11-09-2018

10,0

Daniel: "Vanaf het moment dat je aankomt tot je vertrekt, een uitstekende ervaring. Sterk aanbevolen."

Massage: Stress Relief Massage op 18-08-2018

9,0

Sanne: "Super fijne ervaring, behulpzaam en meedenkend personeel. Mijn parfum allergie was geen probleem en werd gemasseerd met geur vrije olie. Liep zwevend de deur uit."

Massage: Stress Relief Massage op 30-06-2018