Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

8,0

Omaima: "Heel erg professioneel en school; helaas wel prijzig "

Massage: Stress Relief Massage op 25-09-2017

10,0

Yvonne: "Hele fijne sfeer en door Wendel uitstekende massage!"

Massage: Strong Muscle Massage op 22-09-2017

9,0

Paul: "Super massage gehad waarbij er ruimte was voor advies en uiteindelijk een combinatie van massages."

Massage: Stress Relief Massage op 19-09-2017

9,0

Dook: "-"

Massage: Strong Muscle Massage op 19-09-2017

8,0

: "Altijd een fijne ervaring. Ligt natuurlijk ook een beetje aan de masseur/masseuse, de ene keer iets beter als de andere. Al heb ik de laatste tijd wel het idee dat de massage duur steeds korter wordt. Het is wel fijn als de behandeling wel echt, in ieder geval die 50 min, vol wordt gemaakt."

Massage: op 18-09-2017

6,0

onno: "ben vaak geweest de afgelopen maanden en de massages zijn niet consistent qua kwaliteit. Ene keer erg goed (Ilya, norah, ania) andere keer onder de maat (bijvoorbeeld mijn laatste massage).

Ook zijn de afgelopen keren de badjassen iedereen nat, niet echt comfortabel dus.

samenvattend, zou top kunnen zijn, is het helaas vaak niet. "


Massage: Strong Muscle Massage op 17-09-2017

8,0

: "Het was den prima massage met aandacht voor mijn persoonlijke wensen! Top"

Massage: Strong Muscle Massage op 16-09-2017

10,0

Imara: "Ik had eigenlijk de authentic asian geboekt, maar na een kort gesprek met de masseuse, waarin ik mijn 'klachten' beschreef, werd het een combinatie van de strong muscle en de stress relieve.
Beste besluit van de dag! Ik ben blij dat er zo goed naar mij geluisterd werd en meegedacht. Ik ben ben helemaal losgemasseerd en ben weer helemaal ontspannen de deur uit gegaan."


Massage: Strong Muscle Massage op 14-08-2017

10,0

Roland: "hele goede behandeling"

Massage: Strong Muscle Massage op 01-08-2017

9,0

Laura: "respectvolle en professionele bejegening, fijne rustige sfeer, goede massage. "

Massage: Stress Relief Massage op 01-08-2017