Het Massagehuys Reviews

Een overzicht van de meest recente ervaringen van de gasten die we in Het Massagehuys mochten verwelkomen.

10,0

Imara: "Ik had eigenlijk de authentic asian geboekt, maar na een kort gesprek met de masseuse, waarin ik mijn 'klachten' beschreef, werd het een combinatie van de strong muscle en de stress relieve.
Beste besluit van de dag! Ik ben blij dat er zo goed naar mij geluisterd werd en meegedacht. Ik ben ben helemaal losgemasseerd en ben weer helemaal ontspannen de deur uit gegaan."


Massage: Strong Muscle Massage op 14-08-2017

10,0

Roland: "hele goede behandeling"

Massage: Strong Muscle Massage op 01-08-2017

9,0

Laura: "respectvolle en professionele bejegening, fijne rustige sfeer, goede massage. "

Massage: Stress Relief Massage op 01-08-2017

8,0

Sanne: "Perfecte plek om te ontspannen "

Massage: De Zwangerschapsmassage op 28-07-2017

8,0

Lama: "Ik had van de zwangerschaps massage iets meer verwacht. het was wel een relaxte massage maar als zwangere die veel last heeft van stress En eigenlijk goed vastzit wil je graag dat de stress uitjes spieren wordt gemasseerd. Je hebt nml regelmatig met krampen te maken tijdens je zwangerschap dan voornamelijk in je benen. En je ligt niet helemaal comfortable maar İk kwam uiteindelijk wel een zen uit de massage "

Massage: De Zwangerschapsmassage op 20-07-2017

10,0

Barbara : "Een heerlijke en oprechte omgeving waarin je echt kunt ontspannen. "

Massage: Stress Relief Massage op 25-06-2017

9,0

Ruud: "Compleet relaxt naar huis na de behandeling/massage
Het was mijn eerste keer dus een she special massage uitgekozen, maar na goede voorlichting achteraf weet ik nu beter"


Massage: She Special Massage op 18-06-2017

8,0

Sacha : "Erg prettige sfeer. Fijne en effectieve behandeling."

Massage: Strong Muscle Massage op 14-06-2017

6,0

S: "Het was een fijne massage. Ik had het wel fijn gevonden als de masseur had gevraagd of er bijzonderheden zijn en of ik een bepaald gebied meer aandacht nodig heeft. De hoofdmassage was summier terwijl dat een belangrijk onderdeel is van de massage. Misschien was er minder tijd omdat de masseur tussendoor naar de wc ging. Ook had ik koude voeten, maar dat had ik zelf moeten aangeven. "

Massage: She Special Massage op 08-06-2017

10,0

Selen: "Ontzettend fijne massage! Ik voel het meteen."

Massage: Strong Muscle Massage op 05-06-2017