Schoudermassage in Amsterdam

Heb je last van vastzittende schouders en pijn hieraan? Deze vervelende klacht kan bijvoorbeeld komen door een verkeerde houding of doordat je schouderspieren vast zitten, je kunt ook van verkrampte schouderspieren spreken. Door een massage te ondergaan die erop gericht is dat stijve spieren weer soepel worden, zul je merken dat schouderspieren pijn afnemen en verkrampte schouderspieren weer tot rust komen.

Behandelingen inclusief een schoudermassage

Alle massages die het Massagehuys aanbiedt zijn gericht om het hele lichaam weer terug in balans te brengen. Je kunt het vergelijken met een machine, als één onderdeel niet goed loopt, heeft het hele apparaat er last van. Zo is het ook met je lichaam. Een nek en schoudermassage is onderdeel van de full massage treatments die het Massagehuys aanbiedt en kan op deze wijze precies aanpakken waar je lichaam het meeste last van heeft en ervoor zorgen dat je lichaam weer in balans komt en fit wordt.

Het Massagehuys biedt diverse massages aan, zoals de Authentic Asian voor iedereen die extra energie gebruiken kan. De Detox Massage is gericht op het extra ontgiften van je lichaam, rekening houdend met dit op een ontspannen manier te laten verlopen en de zwangerschapsmassage heeft een dubbel doel: namelijk ontspanning voor zowel moeder als het ongeboren kindje geven. Als je op zoek bent naar een zachte verwenmassage is de She Special Massage aan te raden en bij schoudergewricht spieren die pijnlijk aanvoelen is de Strong Muscle Massage de massagevorm die het meest effectief is voor deze pijnklachten. Tenslotte is er ook nog de Stress Relief, voor mensen met veel spanningsklachten en stressgevoelens. Er is voldoende keuze aanwezig om welk lichamelijk ongemak je ook ervaart, op een professionele en prettige manier aan te laten pakken.

Waarom een schoudermassage?

Stress doet veel in je lijf, stress schouders voelen hard en gespannen aan. Je kunt er minder goed van slapen omdat de pijn je uit je slaap houdt en ook je vitaliteit en productiviteit gaan ervan achteruit. En dit heeft ook invloed op je stemming: mensen met pijnklachten kunnen somber worden, nergens meer zin in hebben of zich terugtrekken uit hun dagelijkse en sociale activiteiten.

Het verlichten van pijn aan de schouderspieren

Een massage is een doeltreffende en vrij simpele methode om pijn aan de schouderspieren te behandelen. Door de warmte die vrijkomt met de massage en de speciale olieën die Het Massagehuys bij iedere massage gebruikt, worden drukpunten opgezocht die pijn geven en wordt er actief gewerkt aan het herstellen van een blessure.

Schouders losmasseren

Ieder onderdeel van het lichaam wordt in de massage meegenomen. Van de voeten tot de nek – en schouders, dit omdat alles met elkaar in verbinding staat en je alleen balans en ontspanning in je lichaam teweeg kunt brengen door alles te behandelen. Door te kneden, te rollen en te drukken worden de schouders losgemaakt en gemasseerd. De Strong Muscle massage wordt steviger uitgevoerd dan de ontspanningsmassage, maar hierdoor kunnen stijve en vastzittende schouders en spieren wel beter behandeld worden.

Ontspanning voor de schouderspieren

De schouderspieren zullen door de warmte van de massage en de olie ontspannen, dit voel je direct in je lijf. Je kunt je schouders vrijer bewegen en zonder pijn, waardoor een goede lichaamshouding weer mogelijk wordt.

De uitgebreide massages van Massagehuys

Bij Het Massagehuys worden uitgebreide massages gegeven. Welke massage je ook kiest, ze duren allemaal even lang, maar liefst 50 minuten en worden aangeboden voor dezelfde prijs, waarbij je ook nog massageolie tijdens de massage krijgt en een heerlijke kop biologische thee.

Hoe verloopt een schoudermassage bij Massagehuys?
De behandeling is gericht op het hele lichaam. Je kunt bij de masseur voorafgaand aan de massage aangeven welke spieren klachten geven en de masseur zal hier tijdens de massage extra bij stil staan. Door het hele lichaam te behandelen, komt je lichaam na de massage in een algehele staat van ontspanning en soepelheid.

Massage oliën

Een ander uniek punt van Het Massagehuys is dat we zelf onze massageolie maken, ieder soort heeft een eigen kracht. De Spring Garden Oil stimuleert het hervinden van de energie en ontspanning in je lichaam, de Oil of Treasures versterkt de eigenwaarde en het zelfvertrouwen, wie last van overbelaste en pijnlijke spieren heeft, heeft het meeste maat bij de Tigerpower Oil en voor eenieder die extra aandacht aan de huid wil besteden is de Huile d’Avignon als massageolie ontworpen.

De specialist voor schoudermassages in Amsterdam

Ben je op zoek naar een heerlijk momentje voor jezelf en wil je niet alleen een simpele massage? Kom dan gauw langs bij Massagehuys aan de Jan Evertsenstraat 110-H, 1056 EH in Amsterdam. Onze massage treatment duren ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!