She Special massage

€75,00

Eén grote verwennerij met extra aandacht voor gezicht en voeten. Voor alle (identificerende) vrouwen die waarde hechten aan het veilige gevoel van een women-only moment.

BOEK JOUW MASSAGE
 • Onze massage speciaal voor vrouwen
 • 50 minuten me-time
 • We gebruiken onze zelfgemaakte Oil of Treasures voor jouw welzijn
 • Een kop zorgvuldig geselecteerde biologische Franse lavendelthee van het huis voor hydratatie

Over de She Special massage

 • Algemene info

  De She Special Massage duurt ongeveer 50 minuten. We gebruiken bijpassende olie bij elke behandeling en een kopje biologische thee van het huis om de voordelen te verbeteren. Onze massagebehandelingen kosten € 75,- en worden online betaald. Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren en verzetten is kosteloos tot 4 uur van tevoren.

 • Voordelen

  Onze She Special Massage biedt direct welzijn in een veilige, women-only ruimte. Even geen mental load, maar een druk op de pauzeknop met tijd voor selfcare en ontspanning. Deze lichaamsmassage omvat een extra lange pampering gezichtsmassage en voetmassage en richt zich op vrouwelijke energie. Het resultaat: minder lichaamsspanning, betere doorbloeding, een gezonde glow, verbeterde inner balance en een energieboost. Heb je specifieke klachten of symptomen, laat dit dan weten aan de masseur.

 • Geschikt voor

  Alle (identificerende) vrouwen die even een pauze nodig hebben van het drukke leven als werkgever/nemer, ouder of behoefte hebben aan een intensief moment van selfcare.

Huisgemaakte body- en massage oliën (volgens familierecept)

De huisgemaakte oliën van Het Massagehuys zijn gemaakt met 100% natuurlijke en pure ingrediënten. De perfecte match met jouw massage en ontwikkeld om de werking van de behandeling te versterken

Massagehuys Logo

Biologische thee melanges (voor hydratatie na massage)

Een goede massage drijft vocht en gifstoffen af. Onze zorgvuldig geselecteerde organic theesoorten hydrateren het lichaam, zorgen voor balans en laten hernieuwde energie stromen

 • Ghita Mouajib

  Een hele fijne massage gehad!! Echt een aanrader!

 • Fija van der Kooij

  Heerlijke massages! Echt genoten, ik van mijn stress relief massage en mijn vriend van de strong muscle massage. Echt fijn om hier te zijn, rustgevende omgeving en lekkere thee.

 • Jasmine

  Superfijne en op maat gemaakte massage gehad. Blij om deze plek ontdekt te hebben, ik kom absoluut (snel!!) terug! :)

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE