Zwangerschap massage

€79,00

Een zachte massage (meestal liggend op de zij) met extra aandacht voor je buik en baby. We gebruiken kussens om ervoor te zorgen dat jij en je buik super comfortabel zijn. Geschikt na het eerste trimester van de zwangerschap. Andere behandelingen worden om veiligheidsredenen tijdens de hele zwangerschap geweigerd.

BOEK JOUW MASSAGE

Over de Zwangerschaps massage

  • Algemene info

    De Zwangerschapsmassage duurt ongeveer 50 minuten. We gebruiken bijpassende olie bij elke behandeling en een kopje biologische thee van het huis om de voordelen te optimaliseren. Onze massagebehandelingen kosten ā‚¬ 79,- en worden online betaald. Annuleren is kosteloos tot 24 uur van tevoren en verzetten is kosteloos tot 4 uur van tevoren.

  • Voordelen

    Onze Zwangerschapsmassage is een volledige lichaamsmassage. We zijn hier om instant rust en ontspanning te creƫren voor je hardwerkende lichaam. Selfcare is essentieel tijdens de zwangerschap en daar voorzien we je graag in. Je ligt meestal op je zij, ondersteund door kussens. Wat goed voelt voor jou en je baby. We luisteren naar jou en je lichaam. Door onze verzorgende en ontspannende aanpak kan na het eerste trimester van de zwangerschap genoten worden van deze massage. Elke zwangerschap is anders. Heb je specifieke klachten of symptomen, laat dit dan weten aan de masseur.

  • Geschikt voor

    Na het eerste trimester van de zwangerschap. Laat het ons weten, ook al is het pril (wij zijn discreet).

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE