Zwangerschap massage

€79,00

Ontspanning tijdens je zwangerschap? Dan is een zwangerschapsmassage bij Het Massagehuys dé manier om tot rust te komen. Deze massage is geheel veilig voor jou en je baby na je eerste trimester. Onze gespecialiseerde masseuses staan klaar om jou en je ongeboren kindje te verwennen met een heerlijke massage. Ontdek hoe onze massages bijdragen aan een gezonde balans tussen lichaam en geest tijdens jouw zwangerschap.

BOEK JOUW MASSAGE
 • Veilig voor jou en je baby (na het 1ste trimester van de zwangerschap)
 • Vermindering spanning en stress
 • Verbetering slaapkwaliteit
 • Verzachting van fysieke klachten
 • Stimulering bloedcirculatie
 • Verhoogd gevoel van welzijn

Over de Zwangerschaps massage

 • Algemene info

  Bij Het Massagehuys begrijpen we dat de periode van zwangerschap zowel fysiek als emotioneel veel van je vraagt. Daarom hebben wij onze massages zo ontwikkeld dat ze volledig zijn afgestemd op de behoeften van zwangere vrouwen. Kom langs in een van onze sfeervolle massagehuizen in Amsterdam en gun jezelf dit moment van pure ontspanning. Het is een zachte massage waardoor we zorgen dat je super comfortabel ligt. Geschikt na het eerste trimester van de zwangerschap. Overige massages kunnen niet worden uitgevoerd tijdens de gehele zwangerschap.

 • Voordelen van onze Zwangerschapsmassage

  Naast het verminderen van stress en spanning heeft een zwangerschapsmassage vele andere voordelen voor zowel jou als je baby. Het verlichten van rugpijn, het verminderen van zwelling in de benen en het stimuleren van de bloedsomloop zijn slechts enkele van de fysieke voordelen die je kunt ervaren. Daarnaast kan zwangerschapsmassage ook helpen bij het verbeteren van je slaapkwaliteit, het verminderen van angstgevoelens, het versterken van de band tussen jou en je baby.

  Tijdens deze bijzondere fase zijn in je leven kunnen spanningsklachten en stress zich opstapelen, wat zowel gevolgen kan hebben voor jou als voor de ontwikkeling van je kindje. Door middel van gerichte massagetechnieken worden klachten zoals vermoeidheid, rugpijn, vocht vasthouden en slechte nachtrust eventueel verzacht. Daarnaast stimuleert de massage de bloedcirculatie, bevordert het de afvoer van afvalstoffen en draagt het bij aan een verhoogd gevoel van welzijn.

 • Geschikt voor

  Ben je klaar om jezelf of een zwangere vriendin of partner te verwennen met een heerlijke zwangerschapsmassage? Bij Het Massagehuys zijn wij gespecialiseerd in het leveren van de beste massageservices, afgestemd op de behoeften van ieder individu. Onze ontspannende massages zijn niet alleen goed voor lichaam en geest, maar dragen ook bij aan een gezonde en gelukkige zwangerschap. Geschikt voor na het eerste trimester.

Onze keuze voor olie en thee tijdens de zwangerschapsmassage

Onze zelfgemaakte Huile D'Avignon verrijkt de huid met optimale voordelen. Met zorg samengesteld, biedt deze olie een hydraterende ervaring. Onze olie hydrateert de huid om deze zacht en soepel te maken met ingrediënten zoals lavendel en kamille. Je huid neemt de ingrediënten op die helpen om van binnenuit te ontspannen. Onze keuze van biologische Honeybush/Kaapthee zorgt voor een heerlijke verfrissende hydratatie, voor een stralende huid. Honeybush wordt in Zuid-Afrika al eeuwenlang als medicijn gebruikt. De ontspannende thee bevat anti-oxidanten, mineralen en vitamine C en is uiteraard geheel theïne-vrij. Ontdek de natuurlijke kracht van onze producten voor een verzorgde en gezonde teint.

Massagehuys Logo

Zwangerschapsmassages in Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid

Het Massagehuys heeft twee vestigingen: in Amsterdam-West en Amsterdam-Zuid. Onze locaties zijn zorgvuldig gekozen om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of je nu woont of werkt in Amsterdam Zuid of Amsterdam West, bij Het Massagehuys vind je altijd een plek waar je terecht kunt voor een heerlijke zwangerschapsmassage. In ons sfeervolle massagehuis word je ontvangen door ons team van professionele masseurs. Met aandacht en deskundigheid staan zij klaar om jou tijdens deze periode volledig in de watten te leggen. Ervaar zelf hoe onze massages bijdragen aan jouw welzijn tijdens de zwangerschap.

 • Sarah van der Heide

  Heerlijk zwangerschap massage!! Grote bedankt aan Kate! Ik beveel het sterk!

 • Anita Muis

  Heb een zwangerschapsmassage gehad, zo fijn! Mijn lichaam ontspannende volledig en ik merkte daarna dat ik minder last heb van mijn bekken en lijf. Tijdens de massage lig je op je zij met een fijn kussen ter ondersteuning. Ik kom zeker terug!

 • Ghita Mouajib

  Een hele fijne massage gehad!! Echt een aanrader!

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE