De Oosterse Massage in Amsterdam bij Het Massagehuys

De Oosterse massages in Het Massagehuys helpen je te ontspannen, energie op te doen, een gevoel van welbehagen te krijgen of je lichaam te zuiveren.

Bij elke massage hebben we een speciale 100% natuurlijke massage olie gemaakt en biologische thee uitgekozen die het effect van de massage versterken. Samen maken ze je treatment helemaal compleet.
Indien je last hebt van specifieke lichamelijke klachten verzoeken we je vriendelijk dat voor aanvang van de massage aan de masseur door te geven, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we ook een Zwangerschapsmassage.

Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 62, inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken

Authentic Asian

Oosterse massage Amsterdam Authentic AsianDe Authentic Asian is de klassieke, Oosterse massage, zoals die al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van acupressuurpunten, rekkingen en strekkingen. Hierdoor vermindert de spanning en krijgt de levensenergie de gelegenheid om vrij te bewegen.
Meer informatie

She Special

Oosterse massage Amsterdam She SpecialDe She Special is een weldadig verwenmoment. Even een moment voor jezelf, weg van de drukte van het stadse bestaan. De massage bevat een voetmassage en gezichtsmassage. Samen met de bijpassende Oil of Treasures en Franse Lavendelthee is het een moment van welbehagen, speciaal voor haar.
Meer informatie

Strong Muscle

Oosterse massage Amsterdam Strong MuscleLast van vastzittende schouders, rugpijn of andere typische kantoorklachten? De Strong Muscle is een intens diepe massage die erop is gericht is knopen in je spieren los te maken. No pain is no gain, dus het is even doorbijten om van je klachten af te komen. De bijbehorende Tigerpower Oil geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren.
Meer informatie

Stress Relief

Oosterse massage Amsterdam Stress ReliefDe Stress Relief zorgt voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over aan de professionele touch van onze masseurs en kom eindelijk tot rust. Voor een optimaal effect gebruiken wij bij deze massage onze huisgemaakte Huile d’Avignon, die niet alleen supergoed is voor je huid, maar je ook in totale ontspanning brengt.
Meer informatie

Deep Detox

Oosterse massage Amsterdam Deep DetoxOnze Deep Detox massage zorgt ervoor dat je lichaam gezuiverd wordt van afvalstoffen en het zelfreinigende systeem van je lichaam weer goed op gang komt. Bij een Deep Detox massage  masseert de masseur langs je meridianen naar je lymfeklieren toe, die in je hals en oksels zitten. De bijbehorende Detox Oil helpt je lever en nieren om vrijgekomen afvalstoffen sneller te verwerken.
Meer informatie

Zwangerschapsmassage

Oosterse massage Amsterdam ZwangerschapsmassageOnze Zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt. De massage vindt plaats in de zijligging en we gebruiken kussens om je buik en rug te ondersteunen. Je buik ligt lekker vrij zodat je optimaal van de massage kunt genieten. De bijpassende Huile d’Avignon ontspant en is speciaal geschikt voor zwangere vrouwen.
Meer informatie

Oosterse massages

Bij de massages in Het Massagehuys maken we gebruiken van Oosterse technieken, zoals drukpunten en meridianen. Hierdoor wordt je lichaam in balans gebracht, en versterken we het effect van de massage.