WIJ ZIJN HET MASSAGEHUYS

Theeën

Verveine thee

In de Chinese geneeskunde wordt verveine gebruikt om problemen met de lever, milt en blaas aan te pakken. De Egyptenaren, Romeinen en Grieken gebruikten verveine als een heilig kruid bij hun ceremonies. Het kruid heeft een kalmerende, rustgevende werking en daarom raden we het aan bij onze Stress Relief Massage. Verveine komt uit de muntfamilie, maar is net iets spannender dan de gebruikelijke muntthee.

Massagehuys Logo

Imperial Romanov

Een stoere, zwarte thee – de enige thee op onze kaart die daadwerkelijk van de theestruik wordt gemaakt. De bladeren zijn gerookt en vermengd met sinaasappel en korenbloem voor een zoete ondertoon. Kruidnagel geeft extra body aan de thee. Drink hem puur of met wat biologische honing. We raden aan om deze te drinken na de intense Strong Muscle Massage.

Brandnetel thee

Brandnetel is een power-detoxer. Het stimuleert de bloedsomloop en de werking van lever en nieren. Het heeft een helende werking en kan de effecten van allergieën verminderen. Boordevol vitamines, vooral C, die ervoor zorgen dat het lichaam calcium en ijzer opneemt. De perfecte boost na de Deep Detox Massage.

Honeybush / Kaap thee

Honeybush wordt in Zuid-Afrika al eeuwenlang als medicijn gebruikt. De ontspannende thee bevat anti-oxidanten, mineralen en vitamine C. Het werkt ontstekingsremmend en is goed voor je huid en luchtwegen. Na onze Zwangerschapsmassage schenken we je graag een kopje in. De perfecte zachte thee zonder cafeïne, om je lichaam in balans te brengen.

Franse lavendel thee

Deze volle, rijke thee geeft het lichaam een boost van welzijn met zachte touch na onze She Special Massage. Een liefdevolle kruidenmelange voor bescherming, met een helende werking. Boordevol rozenbottel, citroenmelisse, bramenblad en appel. Karwij en goudsbloem zijn nuttig voor de spijsvertering. En last but not least, anijs is rustgevend en stimuleert zoete dromen.

Gember-citroen thee

Als je een liefhebber bent van de Aziatische keuken, raden we deze thee zeker aan. Net als een goede Aziatische maaltijd vindt deze thee harmonie tussen verschillende smaken. De kruidige gember, de frisheid van citroen en munt zorgen, samen met de zoetheid van zoethout, voor balans. Gember-Citroen is goed voor de spijsvertering en versterkt je immuunsysteem. De perfecte mix na onze Authentic Asian Massage.

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE