De Duo Massage in Amsterdam bij Het Massagehuys

Lekker met een duo massage samen ontspannen met je vriend of vriendin? Dat kan! In Het Massagehuys verwelkomen we veel mensen die met z’n tweeën komen. Even er samen lekker uit, en ontspannen weer verder. Jullie kunnen er voor kiezen om allebei dezelfde massage te nemen, of er voor kiezen elk een andere massage te nemen. Net waar je op dat moment zin in hebt en welke massage het beste bij je past.

Een massage voor 2 personen!

duo massage amsterdam

We verwelkomen jullie graag in Het Massagehuys. Als er nog tijd is voor je massage maken we graag een potje van onze biologische thee voor jullie. De hostess legt jullie graag de massages uit die jullie hebben gekozen. Daarna zullen de masseurs jullie meenemen voor jullie massages.

Om jullie optimaal aandacht te kunnen geven, worden de duo massages in afzonderlijke ruimtes gegeven. Na afloop van de massage, als je lekker bent bijgekomen, komen jullie dan weer bij elkaar in de huiskamer van Het Massagehuys.

Duo massage met olie & biologische thee

Bij onze massages gebruiken we onze huisgemaakte 100% natuurlijke massage olie. Deze olie versterkt het effect van jullie massages. In geval van ziekte of verkoudheid is het niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Na afloop van de massage raden we je aan om een potje van onze biologische thee te drinken. Het zorgt dat je lichaam weer helemaal gehydrateerd is, en dat de afvalstoffen die vrij komen bij de massage snel je lichaam weer kunnen verlaten. Bij elke soort massage hebben we een thee gekozen die net als de olie het effect van de massage versterkt.

Onze duo massages duren ongeveer 55 minuten en kost € 67 per persoon inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een duo massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen en eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs gesloten tot en met 28 april. Ook Het Massagehuys is tot die tijd gesloten. Zodra het weer mogelijk is, verwelkomen we je van harte voor een ontspannende massage in Het Massagehuys.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser