De Duo Massage in Amsterdam bij Het Massagehuys

Lekker met een duo massage samen ontspannen met je vriend of vriendin? Dat kan! In Het Massagehuys verwelkomen we veel mensen die met z’n tweeën komen. Even er samen lekker uit, en ontspannen weer verder. Jullie kunnen er voor kiezen om allebei dezelfde massage te nemen, of er voor kiezen elk een andere massage te nemen. Net waar je op dat moment zin in hebt en welke massage het beste bij je past.

Een massage voor 2 personen!

duo massage amsterdam

We verwelkomen jullie graag in Het Massagehuys. De hostess legt jullie graag de massages uit die jullie hebben gekozen. Daarna zullen de masseurs jullie meenemen voor jullie massages.

Om jullie optimaal aandacht te kunnen geven, worden de duo massages in afzonderlijke ruimtes gegeven.

Duo massage met olie & biologische thee

Bij onze massages gebruiken we onze huisgemaakte 100% natuurlijke massage olie. Deze olie versterkt het effect van jullie massages. Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee. In geval van ziekte of verkoudheid of andere corona-klachten vragen we je onze corona Huysregels te volgen en de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

Na afloop van de massage raden we je aan onze biologische thee te drinken. Het zorgt dat je lichaam weer helemaal gehydrateerd is, en dat de afvalstoffen die vrij komen bij de massage snel je lichaam weer kunnen verlaten. Bij elke soort massage hebben we een thee gekozen die net als de olie het effect van de massage versterkt. In verband met de corona maatregelen geven we jullie de thee mee in een biologisch afbreekbare wegwerpbeker.

Een massage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een duo massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser