Nekmassage in Amsterdam

Een massage is een verzamelwoord voor  gestructureerde bewegingen, spanningen en druk die worden uitgeoefend op het zachte weefsel van het lichaam. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, ontspanning van de spieren en kan voor sommige ook een heerlijk ontspan momentje zijn. De massage kan zowel met als zonder massageolie worden gegeven, maar met name massage olie met etherische olie kan het effect van de massage versterken  Een goede massage geeft je niet alleen ontspanning, maar kan je ook van diverse klachten zoals een je stijve nek verhelpen. Ga daarom nooit zomaar naar een massagesalon, maar verdiep je eerst in de verschillende soorten behandelingen en wat de salon jou te bieden heeft.

duo massage amsterdam

 

De behandelingen inclusief een nekmassage

Werk je veel achter de computer of doe je juist fysiek zwaar werk? Dan is een massage precies wat jij nodig hebt om tot rust te komen. Het Massagehuys heeft verschillende soorten massages. Van massages voor de ultieme ontspanning, detox massage, zwangerschapsmassage tot strong muscle massages die gericht zijn op het losmaken van je spieren. Dit is inclusief een nekmassage.

Waarom een nekmassage nemen?

Een nekmassage is enorm aan te raden, je komt daardoor juist helemaal in de ontspan modus. Een massage is de ultieme ontspanning van lichaam en geest. Je kan je pas overgeven aan alle ontspanning als je geen spanning meer voelt en laat nou juist de nek de plek zijn waar de meeste spanning zit. Dat kan je merken aan de diverse nekklachten.

Het aanpakken van nekklachten

Last van nekklachten na slapen is een probleem die veelal voorkomt, toch is dat niet de oorzaak. De oorzaak is vaak stress, stress die zich opslaat in je nek waardoor je nekklachten hoofdpijn en nekklachten duizelig zelfs kan ontwikkelen. Het is dan ook voor jezelf enorm belangrijk om die nekklachten aan te pakken. Gun jezelf dat moment en kom compleet tot rust in Het Massagehuys.

Het ontnemen van stress

Stress is vaak een opstapeling van dingen die je dwarszitten. Onbewust zijn wij vaak bezig met van alles en nog wat waar wij in ons leven mee te maken krijgen. Als er dingen zijn die je dwarszitten kan dat worden ontwikkeld naar stress gevoelens. Iets wat zich onbewust alleen maar verder en meer kan ontwikkelen en langzaam de overhand kan krijgen op ons leven. Neem je die gevoelens niet weg en ontneem je de stress niet op tijd dan kan stress omslaan in vele heftigere klachten zoals bijvoorbeeld een burn-out. In deze tijd kunnen wij ons eigenlijk geen burn-out verloven, maar iets wat wij ons wel kunnen verloven is dat momentje voor onszelf. Juist nu wij weten hoe belangrijk dat voor onze gemoedsstand is. Investeer zo en nu in een goede massage en zorg dat de stress als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Een stijve nek verminderen met een massage

Een stijve nek verhelpen vergt tijd en energie van beiden partijen. Hoe langer jij er mee loopt, hoe langer het duurt tot het verholpen is. Aarzel daarom niet en trek liever wat eerder aan de bel dan te laat. Nekklachten zijn moeilijk te behandelen, vooral als je veel stress hebt. Door een massage verhelp je niet alleen je stijve nek, maar investeer je ook in jezelf. Stress slaat zch niet alleen op in je nek, maar ook op andere plekken in je lichaam, die met elkaar verbonden zijn. Om nekklachten aan te pakken is het daarom nodig het hele lichaam te masseren, Daarom is het beter om niet alleen een massage te krijgen die gericht is op je nek, maar juist gebruik te maken van een van de uitgebreide massages van Massagehuys.

De uitgebreide massages van Massagehuys

Het Massagehuys heeft verschillende soorten massages. De duur van deze massages zijn allemaal rond de 50 minuten. Je kan er terecht voor een Stress Reliëf massage die is helemaal gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Maar je kan er ook terecht voor andere soorten massages. Zoals de Strong Muscle massage, dat is een intens diepe massage die gericht is op het losmaken van de spieren.

Nekmassage olieën

Voor een heerlijke nekmassage raden we de Tigerpower Oil massageolie aan. Dit is een ambachtelijk handgemaakte olie van 100% natuurlijke en eerlijke producten. Het is een ideaal product voor overbelaste nekspieren, omdat het voor diepe warmte en een tintelende frisheid rondom de spieren zorgt.

Heerlijke nekmassages in Amsterdam

Ben je op zoek naar een heerlijk momentje voor jezelf en wil je niet alleen een simpele massage? Kom dan gauw langs bij Massagehuys aan de Jan Evertsenstraat 110-H, 1056 EH in Amsterdam. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser