De Sportmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys

sportmassage AmsterdamVoor een sportmassage in Amsterdam heten wij je van harte welkom in Het Massagehuys in Amsterdam-West.

Onze sportmasseurs staan klaar om op professionele wijze jouw klachten te verhelpen. De sportmassage is een vrij stevige massage, die het diepe bindweefsel van je spieren meeneemt. Hierdoor worden specifieke klachten als rugpijn, vastzittende schouders, nekklachten en knopen in je spieren op een effectieve wijze aangepakt. In geval van ziekte of verkoudheid is het echter niet aan te raden een massage te nemen. Het is verstandig thuis uit te zieken en we vragen iedereen om hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Sportmassage en spierpijn

Als je last hebt van spierpijn na het sporten, is het beter om enkele dagen te wachten tot je een sportmassage neemt. Dat geeft je spieren de kans zich vanzelf te herstellen. Daardoor worden je spieren sterker en neemt je conditie toe. Een diepe sportmassage verstoort dit natuurlijk herstel. Om spierpijn na het sporten te verhelpen raden wij je onze Stress Relief Massage aan. Een massage die wat zachter is, zorgt er namelijk wel voor dat je spieren zich na het sporten sneller herstellen.

Sportmassage en aromatherapie

Voor een optimaal effect combineren we onze sportmassage in Amsterdam met aromatherapie en biologische thee. Bij deze massage hebben we een speciale massage olie gemaakt, op basis van een oud familierecept van de Thaise eigenaresse Prakay. Deze olie is gemaakt van 100% natuurlijke producten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Onze huisgemaakte Tigerpower Oil geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren. Het is gemaakt van Eucalyptus, Kajapoet, Pepermunt, Witte Kamfer en Kruidnagel op een basis van Zoete Amandelolie en Druivenpitolie. Deze oliën zorgen voor een toename van je weerstand, betere doorbloeding van je spieren en versnellen het herstel van je lichaam. Naast een verfrissende en effectieve massageolie is deze olie ook nog eens supergoed voor je huid.

Als biologische thee kozen we Imperial Romanov, een stoere Russische rookthee met Zwarte thee, Korenbloem, Sinaasappel en Kruidnagel.

Sportmasseur Amsterdam

Probeer nu de sportmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys. Onze sportmasseurs staan klaar om jou in Het Massagehuys te verwelkomen.

Een sportmassage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Hieronder kan je een reservering maken voor onze sportmassage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen en eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs gesloten tot en met 28 april. Ook Het Massagehuys is tot die tijd gesloten. Zodra het weer mogelijk is, verwelkomen we je van harte voor een ontspannende massage in Het Massagehuys.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturenNog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser