Massage olie

Onze massage oliën zijn door onszelf op ambachtelijke wijze gemaakt volgens eigen recepten. Wij gebruiken daarbij alleen natuurlijke producten van de allerbeste kwaliteit. De olies worden geperst en gedestilleerd uit zaden, planten, bloemen, bomen en wortels. De olie die daarbij vrijkomt bevat de werkzame bestanddelen. In onze lichaamsolies combineren we aromatherapie, herbal medicine en traditionele kennis over huidverzorging. De geur van de olie beïnvloedt je gemoedstoestand. De werkzame bestanddelen zorgen voor een hernieuwde balans in je lichaam. En natuurlijk voedt de olie je huid, zodat die zich herstelt en zacht en soepel wordt.

We gebruiken onze oliën bij de massages in Het Massagehuys. Ook zijn ze in handige 100 ml flesjes verkrijgbaar in onze winkel in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam en in onze webshop.

Massage olie: Spring Garden Oil

Geurt als een lentetuin aan de Middellandse Zee en geeft de hernieuwde energie van een frisse zomerduik.
Bergamot zorgt voor een rustgevende ontspanning. Clementine geeft je een helder bewustzijn en een gevoel van welbehagen. Oranjebloesem helpt emoties los te laten en versterkt je zelfvertrouwen. Jeneverbes verdrijft opgehoopte spanning en negatieve gevoelens. Verbena is een opbeurende olie.

Massage olie: Oil of Treasures

Een olie uit de oudheid, een klassiek recept vol rijkdom en weldaad.
Petitgrain versterkt je eigenwaarde. Mandarijn geeft een gevoel van welbehagen. Oranjebloesem versterkt je zelfvertrouwen. Cipres versterkt het onderscheidingsvermogen. Sandelhout versterkt de intuïtie. Rozenhout stimuleert de doorbloeding. Mirre beurt de geest op. Wierook stelt je open voor spiritualiteit.

Massage olie: Tigerpower Oil

Geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren.
Eucalyptus verlicht spierpijn en verkoudheid en versterkt het immuunsysteem. Kajapoet helpt tegen spierpijn en griepverschijnselen. Pepermunt heeft een verkoelende effect en geeft je focus. Witte Kamfer is pijnverlichtend. Kruidnagel help tegen infecties en ontstekingen.

Massage olie: Huile d’Avignon

Ontspant en is goed voor je huid.
Bergtop Lavendel komt van berghellingen uit de Alpen. Door de grote hoogte bevat het veel werkzame ingrediënten. Het geeft balans en kalmte en ontspant de geest. Blauwe Kamille heeft een diepblauwe kleur en geeft deze olie zijn groene teint. Het bevordert rust, helderheid en geduld. Sandelhout stimuleert de intuïtie en zorgt dat je spanningen achter je kunt laten.

Massage olie: Detox Oil

Zuivert je lichaam van opgehoopte gifstoffen.
Jeneverbes staat bekend om zijn zuiverende werking en bevrijdt je van negatieve gevoelens.
Gember stimuleert de bloedsomloop. Het is in combinatie met jeneverbes een van de meest krachtige lichaamszuiveraars in de natuur. Peterselie drijft gifstoffen op natuurlijke wijze uit je lichaam en helpt de spijsvertering.

Massage olie: Happy Oil

Een opbeurende olie die een euforisch gevoel geeft.
Eucalyptus bevordert emotioneel welzijn. Rozemarijn bevordert de intuïtie en geeft energie. Geranium beurt de geest op. Muskaatsalie bevordert creativiteit en geeft je focus. Vanille ontspant en geeft een gevoel van welbehagen. Rozenhout stimuleert de doorbloeding en het humeur. Sandelhout vergroot de intuïtie en zorgt dat je spanningen achter je kunt laten.

Massage olie kopen

Onze 100% natuurlijke en ambachtelijk gemaakte massageolie is ook los verkrijgbaar. In Het Massagehuys laten we je graag de olie uitproberen. Direct de massage olie kopen in onze webshop kan ook. We verzenden de massage olie zonder extra verzendkosten naar het adres dat je opgeeft tijdens de bestelling.

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE