De Sportmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys

Voor een sportmassage in Amsterdam heten wij je van harte welkom in Het Massagehuys in Amsterdam-West.

Onze sportmasseurs staan klaar om op professionele wijze jouw klachten te verhelpen. De sportmassage is een vrij stevige massage, die het diepe bindweefsel van je spieren meeneemt. Hierdoor worden specifieke klachten als rugpijn, vastzittende schouders, nekklachten en knopen in je spieren op een effectieve wijze aangepakt. Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee.

Sportmassage en spierpijn

Als je last hebt van spierpijn na het sporten, is het beter om enkele dagen te wachten tot je een sportmassage neemt. Dat geeft je spieren de kans zich vanzelf te herstellen. Daardoor worden je spieren sterker en neemt je conditie toe. Een diepe sportmassage verstoort dit natuurlijk herstel. Om spierpijn na het sporten te verhelpen raden wij je onze Stress Relief Massage aan. Een massage die wat zachter is, zorgt er namelijk wel voor dat je spieren zich na het sporten sneller herstellen.

Sportmassage en aromatherapie

Voor een optimaal effect combineren we onze sportmassage in Amsterdam met aromatherapie en biologische thee. Bij deze massage hebben we een speciale massage olie gemaakt, op basis van een oud familierecept van de Thaise eigenaresse Prakay. Deze olie is gemaakt van 100% natuurlijke producten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Onze huisgemaakte Tigerpower Oil geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren. Het is gemaakt van Eucalyptus, Kajapoet, Pepermunt, Witte Kamfer en Kruidnagel op een basis van Zoete Amandelolie en Druivenpitolie. Deze oliën zorgen voor een toename van je weerstand, betere doorbloeding van je spieren en versnellen het herstel van je lichaam. Naast een verfrissende en effectieve massageolie is deze olie ook nog eens supergoed voor je huid.

Als biologische thee kozen we Imperial Romanov, een stoere Russische rookthee met Zwarte thee, Korenbloem, Sinaasappel en Kruidnagel. Deze krijg je na afloop van de massage in een biologisch afbreekbare beker mee om na je massage weer te hydrateren.

Sportmasseur Amsterdam

Probeer nu de sportmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys. Onze sportmasseurs staan klaar om jou in Het Massagehuys te verwelkomen.

Een sportmassage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Hieronder kan je een reservering maken voor onze sportmassage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je na deze lange tijd eindelijk weer te mogen verwelkomen!