Massage olie

Onze massage oliën zijn door onszelf op ambachtelijke wijze gemaakt volgens eigen recepten. Wij gebruiken daarbij alleen natuurlijke producten van de allerbeste kwaliteit. De olies worden geperst en gedestilleerd uit zaden, planten, bloemen, bomen en wortels. De olie die daarbij vrijkomt bevat de werkzame bestanddelen. In onze lichaamsolies combineren we aromatherapie, herbal medicine en traditionele kennis over huidverzorging. De geur van de olie beïnvloedt je gemoedstoestand. De werkzame bestanddelen zorgen voor een hernieuwde balans in je lichaam. En natuurlijk voedt de olie je huid, zodat die zich herstelt en zacht en soepel wordt.

We gebruiken onze oliën bij de massages in Het Massagehuys. Ook zijn ze in handige 100 ml flesjes verkrijgbaar in onze winkel in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam en in onze webshop.

Huisgemaakt
100% natuurlijke producten
Gratis verzending

Massage olie kopen

Onze 100% natuurlijke en ambachtelijk gemaakte massageolie is ook los verkrijgbaar. In Het Massagehuys laten we je graag de olie uitproberen. Direct de massage olie kopen in onze webshop kan ook. We verzenden de massage olie zonder extra verzendkosten naar het adres dat je opgeeft tijdens de bestelling.