Rugmassage in Amsterdam

Heb je vaak last van een stijve onderrug? Of ervaar je misschien wel andere rugklachten? Wil je gewoon graag eens een ontspannende massage? Dan ben je bij het Massagehuys te Amsterdam aan het juiste adres.

Een heerlijke massage bij het Massagehuys kan namelijk wonderen verrichten. Onze rustgevende, kwalitatieve en effectieve massages behandelen alle delen van het lichaam. Hierdoor wordt ook altijd de (onder)rug onder handen genomen.

duo massage amsterdam

 

De behandelingen inclusief een rugmassage

Bij het Massagehuys bieden we allerlei verschillende massages aan. Wij reiken geen aparte onderrugmassages aan, maar het behandelen van de rug is wel onderdeel van al onze massage treatments. Iedere heerlijke massage behandelt het volledige lichaam, en dus ook de rug.

Alle voordelen op een rijtje

Er zijn natuurlijke tal van voordelen verbonden aan een ontspannende behandeling van de rug. We sommen enkele positieve punten voor je op:

Veelvoorkomende lagere rugpijn verminderen

Moet je veel recht staan tijdens de werkuren? Of urenlang achter een laptopscherm blijven zitten? En draag je na je werkdag draagt u een peuter een tijdlang op de arm? Deze dagelijkse gebeurtenissen kunnen lage rugpijn en andere lichamelijke problemen veroorzaken. Maar ook stress brengt vaak rugpijnen teweeg.

Zeurende pijnen in de onderrug komen relatief vaak voor, maar zijn niet altijd heel ernstig. Een massage kan de pijn verlichten. Wij passen verschillende technieken toe, waardoor de pijn in de onderrug vaak vermindert.

Stijve rug losmasseren

Tijdens onze massage treatments behandelen wij ook iedere keer de rug. Wij passen de juiste technieken toe om je rugproblemen aan te pakken. Tijdens de onderrugmassage proberen wij jouw stijve onderrug los te masseren. Met de juiste massage olie en solide massage technieken pakken wij je rugproblemen aan.

Een rugmassage tegen de stress

Ook stress is vaak een belangrijke factor die voor rugklachten zorgt. Met een massage verminderen niet enkel lichamelijke klachten, maar vaak ook psychische klachten. Stress zet zich vaak vast in de nek en tussen de schouders. De spieren zijn verdikt en ingekort, dit wordt vaak ook een spierknoop genoemd. Bij Het Massagehuys masseren wij deze pijnlijke punten, zodat de spieren zich weer ontspannen.

De uitgebreide massages van Massagehuys

Hoe verloopt een (rugmassage) behandeling bij Het Massagehuys? Alle delen van het lichaam staan in verbinding met elkaar. Daarom behandelen wij ook elk lichaamsdeel afzonderlijk, waaronder ook de rug. Tijdens de massages nemen wij ruim de tijd om elk lichamelijk ongemak aan te pakken.

Kwalitatieve massage oliën

Een essentieel onderdeel van al onze massages bij Het Massagehuys zijn de oliën die we gebruiken tijdens onze behandelingen. Onze massage oliën maken wij helemaal zelf, op ambachtelijke wijze. We hebben zelf onze eigen recepten hiervoor ontwikkeld en we gebruiken hiervoor enkel en alleen natuurlijke producten. Hierdoor kunnen wij echte kwaliteit garanderen. Onze massage oliën zijn effectief en brengen rust tijdens de behandeling.

Ontspannende rugmassages in Amsterdam

Ben je op zoek naar een heerlijk momentje voor jezelf en wil je niet alleen een simpele massage? Kom dan gauw langs bij Massagehuys aan de Jan Evertsenstraat 110-H, 1056 EH in Amsterdam. De massage treatment duurt ongeveer 50 minuten en is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een massage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser