Kuiten massage in Amsterdam

Heb je last van pijn in je kuiten? Bijvoorbeeld omdat ze hard aanvoelen of gepaard gaan met (nachtelijke) krampen? Kuitkramp is naast vervelend, ook pijnlijk en kan je nachtrust behoorlijk verstoren. Gelukkig is er wat aan te doen, één van de meest effectieve behandelingen is een massage van de kuiten. Je kunt zelf je kuiten masseren maar het is nog beter om een massage te boeken waarin ook de kuiten meegenomen worden. Bij Massagehuys is een kuitmassage een onderdeel van alle massages.

De behandelingen waar kuitmassage een onderdeel van is

De Authentic Asian en Strong Muscle treatments zijn twee massages die het meeste helpen bij pijn in de kuiten. De Authentic Asian richt zich op de drukpunten van je lichaam. Met behulp van rek – en strekkingen en door acupressuur toe te passen, worden blokkades opgeheven. Dit zorgt ervoor dat kuitkramp verdwijnt en opgebouwde spanning in zowel de kuit als het lichaam vermindert.

Een andere massagevorm die stijve kuiten weer soepel wil maken is de Strong Muscle massage. Deze stevige massagevorm is erop gericht om spierknopen los te maken en kuiten die overbelast zijn, weer in de ruststand te laten komen. Zijn jouw kuiten overbelast? Dan is het aan te raden om de Strong Muscle te boeken

De voordelen van het masseren van de kuiten

Naast dat een stijve kuit nachtelijke krampen kan geven en dus ook een verstoring van de nachtrust, is het overdag ook iets wat het dagelijkse bewegen hinderen kan. Door de kuiten te masseren zorgt de warmte ervoor dat de stijve spier warm wordt. Hierbij twee voordelen van het masseren van de kuiten:

Ontspanning na overbelasting kuiten

Een massage geeft een algeheel gevoel van ontspanning. Voor het hele lichaam en dus alle spieren. De kuiten zijn hier onderdeel van en worden door de massage weer zacht en soepel. De spierspanning en knopen die in de spieren zitten worden losgemaakt, waardoor er weer balans in het lichaam komt.

Stijve kuiten losmasseren

De masseur is een professionel, tijdens de massage waar meerdere spieren losgemaakt worden, zullen de kuitspieren ook meegenomen worden. Als deze stijf zijn, weet de masseur precies hoe dit met drukken en kneden soepel gemaakt kan worden. Wacht niet langer en maak een afspraak om zo een kuiten massage te ervaren en wat dit voor je lichaam en geest doet.

De uitgebreide massages van Massagehuys

Alle delen van het lichaam zijn met elkaar verbonden, vandaar dat de kuiten massage onderdeel uitmaakt van elke massage treatment. Door het hele systeem aan te pakken komt er een gevoel van energie, balans en fitheid vrij. Iedere massage die Massagehuys aanbiedt duurt ongeveer 50 minuten. Omdat het hele lichaam gemasseerd wordt, ongeacht de soort massage die je kiest, is het een uitgebreide massage en echt een moment voor jezelf om los van alles te komen.

Kuitmassage oliën

Er zijn diverse oliën die gebruikt worden tijdens de kuiten massage. Deze zijn uniek, omdat ze handgemaakt worden door het Massagehuys en volgens eigen recept. Er zijn diverse soorten massage olieën, zo is de Spring Garden Oil als een heerlijk ruikende lentetuin die helpt spanning te verdrijven in je lichaam en je zelfvertrouwen en het hebben van een heldere geest versterkt. De Oil of Treasures is een heerlijke olie die het zelfbeeld en de eigenwaarde versterkt.

Als je last van spierpijn en spanningen hebt, is de Tiger Power Oil aan te raden. Het helpt om de lichamelijke weerstand te verhogen. En voor een gezonde, voedende huid is er de Huile d’Avignon, met ondermeer lavendelolie uit de Alpen.

Heerlijke kuitmassages bij het Massagehuys in Amsterdam

Ben je op zoek naar een heerlijk momentje voor jezelf en wil je niet alleen een simpele massage? Kom dan gauw langs bij Massagehuys aan de Jan Evertsenstraat 110-H, 1056 EH in Amsterdam.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kun je een reservering maken voor een massage in Amsterdam. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Met de link in de bevestigingsmail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

 

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE