WIJ ZIJN HET MASSAGEHUYS

Vacature masseur

Vacature masseur Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke vaste baan als masseur in Amsterdam? Lees dan vooral verder!

In Het Massagehuys willen we balans, ontspanning en een rustpunt bereikbaar maken voor iedereen. Wij bieden Oosterse massages zoals dat hoort, in een frisse, laagdrempelige omgeving in Amsterdam-West. Natuurlijk en eerlijk. We doen dat met aandacht, vakmanschap en aandacht voor duurzaamheid.

In Het Massagehuys staan gastvrijheid, kwaliteit en de beleving voorop. Dat doen we met plezier en passie met ons team van hostessen en masseurs.

Het Massagehuys is in augustus 2014 geopend en we zijn sindsdien hard gegroeid. Om aan de groeiende vraag van onze gasten te kunnen voldoen zijn we op zoek naar masseurs die het leuk vinden om ons team te komen versterken.

Massagehuys Logo

Functieomschrijving

Als masseur in Het Massagehuys ben je onderdeel van een team van leergierige masseurs die zich continu willen verbeteren. Je bent doelgericht en gastgericht en vertegenwoordigt de waarden van Het Massagehuys. Je levert hoogwaardige massages op een persoonlijke manier aan onze gasten en bent een inspirerend lid van ons team.

* Je hebt een massage opleiding met succes afgerond
* Je woont in of rond Amsterdam
* Je bent gastgericht en hebt een frisse uitstraling
* Je bent bereid jezelf voortdurend door middel van interne trainingen te verbeteren
* Je bent minimaal 12 uur in de week, waaronder 1 dag in het weekeinde, beschikbaar
* Je bent bereid op exclusieve basis bij Het Massagehuys te masseren, je doet als je in dienst bent dus geen massages buiten Het Massagehuys
* Je hebt een positieve houding

Wat bieden we jou ?

We bieden een loonverband aan op exclusieve basis, voor tussen de 12 en 40 uur per week. Je hebt bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Je komt te werken in een inspirerende omgeving die de gast centraal stelt en er alles aan doet om mensen in de hectiek van het dagelijkse bestaan te kunnen laten ontspannen. Je werkt met fijne collega’s en leuke gasten.

Herken je je in bovenstaande en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van Het Massagehuys? Vul onderstaand formulier in of mail je CV naar: werken@massagehuys.nl

Join the team!

 • Jan Evertsenstraat 110-H
  1056 EH Amsterdam

  Ceintuurbaan 252
  1072 GH Amsterdam

  Openingstijden
  Ma-Zo: 10:00 - 22:00

  MA - ZO

  Open van 10:00 tot 22:00

  VIND JOUW MASSAGE