Ontspanningsmassage Amsterdam

Ontspanningsmassage Amsterdam

Voor een ontspanningsmassage in Amsterdam heten wij je van harte welkom in Het Massagehuys in Amsterdam-West.

Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich ontspant en je geest tot rust komt. We proberen dat te bereiken door in Amsterdam een klein eiland van ontspanning te bieden in deze stressvolle tijden.

Ontspanningsmassage en aromatherapie

Voor een optimaal effect combineren we onze ontspanningsmassage in Amsterdam met aromatische massage olie en biologische thee. Bij de ontspanningsmassage hebben we een speciale massageolie gemaakt, de Huile d’Avignon. Deze olie ontspant je lichaam en geest.

De geur van de olie werkt ontspannend, en de ingrediënten van de planten, zaden en bloemen waar de olie van is gemaakt trekken in je lichaam. Zo helpt de olie je ook van binnenuit tot rust te komen.
De olie is gemaakt van 100% natuurlijke producten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Huile d’Avignon is gedestilleerd en geperst uit Bergtop Lavendel, Blauwe Kamille, Sandelhout, Zoete Amandelen en Druivenpitten. Deze ingrediënten hebben een kalmerend effect, en zijn daarnaast ook nog eens supergoed voor je huid.

Ontspannen met een massage en een potje biologische thee

Als biologische thee kozen we Verbenamunt, een zachte en helend kruid met een kalmerend effect. Verbena wordt al sinds de oudheid gebruikt om wonden te genezen en positieve energie te brengen. Met de combinatie van ontspanningsmassage, en biologische thee proberen we kleine beetjes te combineren tot een groter geheel. Na afloop van de massage krijg je de thee in een beker mee.

Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee.

Probeer nu de ontspanningsmassage in Amsterdam bij Het Massagehuys. Een ontspanningsmassage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Meteen een afspraak maken?

Hieronder kan je een reservering maken voor een ontspanningsmassage in Amsterdam. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. We kijken er naar uit om je na deze lange tijd eindelijk weer te mogen verwelkomen!