Huidolie van Het Massagehuys

Huidolie van Het Massagehuys is ambachtelijk gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het zijn verse huidoliën, die jouw huis veranderen in een thuisspa. Bij dagelijks gebruik verbetert de huidstructuur, zorgt het dat je huid haar natuurlijke elasticiteit weer terugkrijgt en dat die jong en gezond blijft. De huidolie geeft je huid een mooie glans en zorgt de hele dag voor een verzorgd gevoel. Huidolie is een goed alternatief voor lotions en cremes en wordt al duizenden jaren door mannen en vrouwen gebruikt om hun lichaam te verzorgen.

De huidolie van Het Massagehuys combineert traditionele, natuurlijke huidverzorging met aromatherapie en herbal medicine. Hierdoor geurt de huidolie heerlijk naar planten en bloemen, zonder dat kunstmatige parfum is toegevoegd. Deze geur zorgt dat je stemming verbetert en je heerlijk fris door het leven gaat. De ingrediënten uit bloemen en planten beschermen je lichaam van binnenuit. Deze plantaardige oliën worden over het algemeen in een huidolie beter en sneller door de huid opgenomen dan in crèmes, zalven en balsems.

Onze huidolie is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de meest gevoelige huid, en past zowel bij mannen als bij vrouwen. De huidolie bevat geen kunstmatige toevoegingen en is dus vrij van schadelijke stoffen als parabenen. Deze worden in de meeste industriële cosmetica toegevoegd en kunnen schadelijke effecten hebben op bijvoorbeeld je hormonen.

Het zal geen verbazing wekken dat we onze huidolie in Het Massagehuys als massage olie gebruiken. Onze oliën zijn echter bijzonder geschikt om ook als huidolie te gebruiken doordat de olie relatief snel de huid intrekt en we de oliën speciaal hebben ontwikkeld als natuurlijk verzorgingsproduct.

Zoete Amandelolie

De basis van de huidolie bestaat uit Zoete Amandelolie en Druivenpit olie. Zoete Amandelolie bevat een aantal vitamines: A, B1, B2, B6 en E. Hierdoor voedt de olie de huid op natuurlijke wijze. de olie is rijk aan onverzadigde vetzuren, proteïne en mineralen. De olie reguleert het vochtgehalte van de huid en verlicht huidirritaties bij mensen die lijden aan eczeem. Het verlicht jeuk en tegelijkertijd verzorgt de olie de huid. Vitamine E is een van de krachtigste natuurlijke antioxidanten en gaat op natuurlijke wijze het ontstaan tegen van vrije radicalen en andere schadelijke elementen in de huid.

Druivenpit olie

Ook druivenpit olie is rijk aan antioxidanten, linolzuur en vitamine E. De olie verzacht de huid zonder vettig aan te voelen en bevordert de doorbloeding. De combinatie met Zoete Amandelolie zorgt dat de olie snel je huid intrekt, je huid hydrateert en in balans brengt.

De huidolie die bij jou past

Wij hebben verschillende huidoliën, afhankelijk van waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Als je op zoek bent naar rust en ontspanning raden wij onze Huile d’Avignon aan, die speciaal geschikt is voor zwangere vrouwen, kleine kinderen en mensen met een huidallergie. De Blauwe Kamille, Bergtop Lavendel en Sandelhout geven een weldadig en ontspannen gevoel en versterken het effect van de Zoete Amandelolie en Druivenpit olie.

Om je lichaam te ontgiften is de Detox Oil een echte aanrader. ’s Ochtends geeft de Spring Garden Oil je de hernieuwde energie van een frisse zomerduik in de Middellandse Zee. Voor een verhoogde weerstand en een goede doorbloeding van je spieren is de Tigerpower Oil bijzonder geschikt. Onze luxe Oil of Treasures is gebaseerd op een klassiek recept uit de oudheid en geeft een gevoel van welzijn en welbehagen.

Essentiële oliën en aromatherapie

De essentiële oliën geven de huidolie haar kleur, geur en werking. Zij zijn gedestilleerd en geperst uit bloemen, planten, bomen en zaden. De olie die daarbij vrijkomt bevat de werkzame stoffen. Bij het maken van de recepten combineerden wij aromatherapie, oude plantenkunde en herbal medicine en traditionele kennis over huidverzorging.

Gebruik van de huidolie

Wij raden het gebruik van de de olie aan na het douchen of baden. Je kunt de olie direct aanbrengen op de nog wat vochtige huid en deze even laten intrekken of zacht droogdeppen met een handdoek. Ook kan je de olie tijdens het douchen inmasseren of toevoegen aan het badwater. Voor gebruik onder de douche raden wij onze body scrubs aan, waarin aan de huidolie Dode Zeezout is toegevoegd dat rijk is aan mineralen en het lichaam extra energie geeft.

Huidolie bestellen

Onze huidolie is verkrijgbaar in Het Massagehuys in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam, diverse vintage lifestyle winkels en in onze webshop. De olie is verkrijgbaar in glazen flesjes van 100 ml met houten dop, en wordt zonder verzendkosten in een mooie verpakking verstuurd naar het adres dat je opgeeft tijdens de bestelling.

MA - ZO

Open van 10:00 tot 22:00

VIND JOUW MASSAGE