WE ARE HET MASSAGEHUYS

Vacancy Hostess

Vacancy Hostess Amsterdam


In Het Massagehuys willen we balans, ontspanning en een rustpunt bereikbaar maken voor iedereen. Wij bieden Oosterse massages zoals dat hoort, in een frisse, laagdrempelige omgeving in Amsterdam-West. Natuurlijk en eerlijk. We doen dat met aandacht, vakmanschap en aandacht voor duurzaamheid.

In Het Massagehuys staan gastvrijheid, kwaliteit en de beleving voorop. Dat doen we met plezier en passie met ons team van hostessen en masseurs.

Massagehuys Logo

Functieomschrijving


Je staat voor in Het Massagehuys en ontvangt de gasten die binnenkomen. Je legt ons menu uit, plant de massages in, verzorgt de thee en olies, neemt de telefoon op en beheert de kassa. Je bent het gezicht van Het Massagehuys.

* Je hebt ervaring in hospitality
* Je woont in of rond Amsterdam
* Je bent gastgericht en hebt een frisse uitstraling
* Je bent minimaal 12 uur in de week, waaronder 1 dag in het weekeinde, beschikbaar
* Je gelooft in natuurlijke producten en een persoonlijke aanpak
* Je hebt een positieve houding

Wat bieden we jou ?

Wij bieden een leuke werkplek aan de Jan Eef, een gezellig team en de kans om samen met ons iets leuks te bouwen. Je komt te werken in een inspirerende omgeving die de gast centraal stelt en er alles aan doet om mensen in de hectiek van het dagelijkse bestaan te kunnen laten ontspannen. Je werkt met fijne collega’s en leuke gasten. Je verdient tussen 12 en 14 euro per uur. Herken je je in bovenstaande en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van Het Massagehuys? Mail dan je CV en email naar werken@massagehuys.nl.

Join the team!

 • Jan Evertsenstraat 110-H
  1056 EH Amsterdam

  Ceintuurbaan 252
  1072 GH Amsterdam

  Opening hours:
  Mon-sun: 10:00 - 22:00

  MON - SUN

  Open from 10:00 to 22:00

  BOOK YOUR MASSAGE

  Follow us on social

  TO INSTAGRAM