Deep Tissue Massage Amsterdam

Heb je het gevoel dat je lichaam of bepaalde spieren vast zitten en voelt je lichaam stijf aan? Met een deep tissue massage masseren we het bindweefsel om je spieren los zodat het weer soepel aanvoelt. Mensen die lange tijd bijvoorbeeld een slechte houding aannemen of stress hebben kunnen hier veel baat bij hebben. Daarnaast is de deep tissue massage ook nog eens heel goed voor je huid. Je huid wordt sterker en de doorbloeding wordt beter.

Op zoek naar een deep tissue massage in Amsterdam? Boek hieronder dan jouw massage. Bij Het Massagehuys noemen we onze deze massage een “Strong Muscle massage”.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage, wat is dat? Het is een massage met veel en vooral diepe druk. De massage is gericht op het loskrijgen van knopen. Er wordt meer druk uitgeoefend op pijnlijke plekken waardoor diepe knopen of blokkades verminderen. Problemen zoals een slechte houding, sportletsel, chronische spanning door bijvoorbeeld stress, reumaklachten of spierspasme kunnen hiermee behandeld worden. Het biedt geen oplossing bij bijvoorbeeld blauwe plekken, huiduitslag of een hernia. Geef daarom altijd bij de masseur aan waar het probleem zit en laat geen informatie achter. Bij twijfel raden we je aan contact met je huisarts op te nemen en hem of haar om advies te vragen.

Een deep tissue massage kan gevoelig zijn. De massage wordt namelijk vaak uitgevoerd op de pijnlijke plekken. Heb jij last van je nek? Dan zal daar veel druk worden uitgeoefend. Het is dus niet gek dat het daar even pijnlijk is, maar meestal zal door de massage de pijn een stuk minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Zeker de moeite waard dus.

Is het nog niet helemaal duidelijk wat een deep tissue massage is en of het jou kan helpen? Neem even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Deep tissue massage bij Het Massagehuys

Wanneer je een deep tissue massage (strong muscle massage) bij ons boekt zal de hostess vooraf nog even uitleggen hoe de massage in zijn werk gaat. Vervolgens neemt de masseur je mee naar de massagekamer.

Zoals gezegd kan de deep tissue massage wat gevoelig zijn. De masseur zal veel druk uitoefenen op je lichaam. Communiceer altijd met de masseur of de druk goed is. Het mag gevoelig zijn, maar geef het aan als het niet goed voelt of als er bepaalde dingen zijn waar de masseur rekening mee moet houden.

De masseur legt eerst een handdoek over het lichaam en zal druk geven om het lichaam op te warm en te voelen waar het vast zit. Als alles een beetje los zit wordt er dieper gewerkt. Er wordt harder kracht gezet op bepaalde plekken. Bij Het Massagehuys Amsterdam worden er Oosterse en Westerse technieken gecombineerd en worden er waar nodig ook rekkingen en strekkingen gebruikt. Het is belangrijk dat je jezelf niet aanspant en zo ontspannen mogelijk blijft liggen.

De volgende dag kan het op bepaalde plekken beurs aanvoelen. Alsof je spierpijn hebt. Dit is niet erg, maar hou er rekening mee!

De voordelen van een deep tissue massage

De deep tissue massage voordelen zijn er heel veel. Wanneer je last hebt van spierspanning of andere pijnlijke plekken zal na de behandeling meestal direct het effect voelbaar zijn. Bewegen gaat makkelijker en de plekken zijn minder pijnlijk. Je lichaam voelt lichter en weer meer als één geheel. Klachten die jaren de kans hebben gehad zich op te bouwen, kunnen vaak niet in één keer verholpen worden. We raden je daarom aan een paar keer achter elkaar te komen. Overleg hierover met de masseur voor advies.

De voordelen van een deep tissue massage zijn niet alleen dat het pijn vermindert. Uit onderzoek blijkt dat de massage ook de bloeddruk, hartslag en stress verlaagd. Het verlicht stress-gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en gespannen spieren. Daardoor heeft het een positief effect op de bloeddruk en de productie van serotine, het ‘geluk hormoon’. Het werkt dus ook goed als een ontspanningsmassage.

Daarnaast zorgt de massage ervoor dat bloed en zuurstof weer circuleert. Je huid wordt minder slap én het is goed tegen huidveroudering of een rokershuid.

Een deep tissue massage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Alvast deep tissue massage in Amsterdam boeken?