Maak een Afspraak

De treatments in Het Massagehuys helpen je om in een veilige en gezonde omgeving te ontspannen, energie op te doen, een gevoel van welbehagen te krijgen of je lichaam te zuiveren. Op deze pagina kan je zelf online jouw massage afspraak boeken. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!

Een massage duurt ongeveer 50 minuten. De massage treatment is inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis. Onze massage treatment kost € 75 en wordt online betaald. Je kunt tot 24 uur van tevoren je afspraak online annuleren en tot 4 uur van tevoren kosteloos online verplaatsen.

Speciale verzoeken of bijzondere omstandigheden? Bel ons van te voren: 020-6123251

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.
{{ errors[0] }}

{{ errors[1] }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser

Bij elke massage hebben we een speciale 100% natuurlijke olie gemaakt en biologische thee uitgekozen die deze effecten versterken. Deze maken je treatment helemaal compleet. We geven je na afloop de thee mee in een biologisch afbreekbare wegwerpbeker.

Speciale verzoeken of bijzondere omstandigheden? Bel ons van te voren: 020-6123251

Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee.

Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we een Zwangerschapsmassage.