Zelf je massage afspraak boeken

De massages in Het Massagehuys helpen je te ontspannen, energie op te doen, een gevoel van welbehagen te krijgen of je lichaam te zuiveren. Op deze pagina kan je zelf online jouw massage afspraak boeken.

Bij elke massage hebben we een speciale 100% natuurlijke olie gemaakt en biologische thee uitgekozen die deze effecten versterken. Deze maken je treatment helemaal compleet.
Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee. Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we een Zwangerschapsmassage.

Een massage duurt ongeveer 55 minuten en kost € 67 inclusief de bijpassende olie en een potje biologische thee van het huis.

Je kunt je afspraak hieronder online inplannen. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen.

Beschikbare tijden worden geladen ...

Massage reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens Massage {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser