Zelf je massage afspraak boeken

De massages in Het Massagehuys helpen je om in een veilige en gezonde omgeving te ontspannen, energie op te doen, een gevoel van welbehagen te krijgen of je lichaam te zuiveren. Op deze pagina kan je zelf online jouw massage afspraak boeken. We kijken er naar uit om je na deze lange tijd eindelijk weer te mogen verwelkomen!

Bij elke massage hebben we een speciale 100% natuurlijke olie gemaakt en biologische thee uitgekozen die deze effecten versterken. Deze maken je treatment helemaal compleet. We geven je na afloop de thee mee in een biologisch afbreekbare wegwerpbeker. Ook hebben we onze manier van werken aangepast om je in deze tijd veilig en gezond een massage te kunnen geven. Zo krijg je bijvoorbeeld – als je wilt – van ons handschoenen en/of een mondkapje van het huys.

Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dat dan even door aan de masseur, dan houden we daar rekening mee. Speciaal voor zwangere vrouwen hebben we een Zwangerschapsmassage. In geval van ziekte of verkoudheid of andere corona-klachten vragen we je onze corona Huysregels te volgen en de afspraak te verplaatsen of te annuleren.

Een massage duurt ongeveer 50 minuten en kost € 69 inclusief de bijpassende olie en een beker biologische thee van het huis.

Je kunt je afspraak hieronder online inplannen. Met de link in de bevestigingsemail kan je jouw afspraak desgewenst zelf wijzigen of verplaatsen. Tot snel in Het Massagehuys!

Beschikbare tijden worden geladen ...

Treatment reserveren

Er is op deze datum helaas geen mogelijkheid meer om deze massage(s) te reserveren op het gekozen tijdstip, Als je een andere soort massage kiest is er misschien wel nog beschikbaarheid. Mocht dat niet lukken, dan hebben we op een andere datum gelukkig wel de mogelijkheid je te verwelkomen.

Klik op de gewenste beschikbare tijd om je reservering te voltooien.

{{ hour.time }} {{ hour.time }}

{{ date_display }}

  • {{ reservation_time }} uur: {{ res.service_name }} voor {{ res.user.firstname }} {{ res.user.lastname }}

Gegevens treatment {{ $index + 1 }}: {{ res.service_name }} om {{ reservation_time }} uur.

Alle gegevens zijn ingevuld, je kunt de reservering nu opsturen Nog niet alle gegevens zijn ingevuld, vul deze alsjeblieft in om je reservering compleet te maken.

Foutmelding / Error

{{ error }}

Probeer het opnieuw, of neem contact op met Het Massagehuys

Helaas wordt uw browser niet ondersteund, probeer het op een meer recente browser